Coca Cola

Vjerojatno ne postoji gazirano piće koje je na bilo koji način zdravo, ali je ova djevojka napravila svoju homemade Coca Colu za koju tvrdi da je zdrava. Sve te sastojke imamo kod kuće pa bi mogli i isprobati!

Možda zvuči suludo, ali ova djevojka se kune u recept za zdravu Coca Colu. Tvrdi kako je okus identičan kao kod obične Coca Cole, ali da su sastojci koje koristi za nju puno zdraviji. Osim toga, napomenula je kako joj je taj savjet za recept dao trener pilatesa koji taj napitak pije gotovo svaki dan. U pitanju su svega dva sastojka koja većinom imamo svi kod kuće, a to su aceto balsamico i bilo kakva gazirana voda ili piće. Ako voliš Coca Colu, možda bi ti se ovo piće svidi, pogotovo ako cura tvrdi da je okus gotovo pa identičan pravoj Coca Coli.

 

@mandyvjones @LaCroix Sparkling Water ♬ original sound - Amanda Jones

 

Sve što trebaš napraviti je da u čašu uliješ malo aceta balsamica, kao i ona u videu, ali je bitno da ti se u čaši već prethodno nalazi led. Nakon toga, u čašu uliješ bilo kakvu gazirano piće, poput gazirane vode ili gazirane vode s nekim okusom i zatim to sve dobro izmiješaš. Baš nas zanima kakav je okus ove zdrave Coca Cole, od zdravijih sastojaka!

Slika nije pronađena Tajna iza Coca Cole iz McDonald'sa – zašto ima potpuno drugačiji okus od svih drugih Coca Cola?

Slika nije pronađena Coca-Cola App – apsolutni vrh zabave

Coca Cola homemade zdrava coca cola identičan okus

Još vijesti