Kovrčanje kose

Limenke nemoj baciti u smeće jer ti mogu poslužiti! Ostavi si jednu s kojom ćeš izvesti ovaj trik za kosu zbog kojeg ćeš zaboraviti na obično kovrčanje kose!

Osim figara, pegle, čarapa, traka ili marama, postoji još jedan novi trik kako si možeš nakovrčati kosu! Trenutno je u trendu na TikToku, a sve što ti treba za njega je jedna limenka nekog pića, npr. Coca Cole, i fen za sušenje kose! Ostalo će napraviti očito neka magija jer niti nama još uvijek nije jasno kako ovaj trik zaista i funkcionira. Sve što trebaš napraviti je staviti pramen kose u praznu limenku, ali pazi da limenku prvo dobro ispereš kako u njoj ne bi ostala tekućina od pića. Nadalje, kada je pramen u limenci, uzmeš fen te s vanjske strane limenke se praviš kao da sušiš limenku, a zapravo ju zagrijavaš pa se samim tim zagrijava i pramen koji je u njoj.

 

@meghaess I TRIED THE VIRAL HAIR CURLING IN A CAN HACK! #haircurlingtutorial #hairtutorial #hairtransformation #hairtok #blowdry #longhair #wavyhair #frizzyhair ♬ long way 2 go remix - 𝘦𝘥𝘪𝘵𝘴𝘭𝘢𝘺𝘻 ༊*

 

Limenku zagrijavaj sa svih strana, a nakon nekog vremena pramen izvadi van iz limenke i vidjet ćeš magiju jer će ti on biti uvijen kao da si to napravila peglom ili figarom. Bitno za napomenuti je da ti je cijeli pramen u limenci, a i da ne sušiš predugo kako se ne bi opekla na limenku koja će biti zagrijana. U svakom slučaju, trik je prefora i moraš ga isprobati odmah!

Kovrče sa štapićima za uši Napravila je kovrče sa štapićima za uši – kako je ispao finalni rezultat?

Kovrčanje kose peglom Cijelo vrijeme pogrešno kovrčamo kosu uz pomoć pegle – trik je u jednom potezu kojeg krivo radimo

uvijanje kose kovrčanje kose limenka Coca Cola Fen trik trend

Još vijesti