Slika nije pronađena

Odluku o tome koju srednju upisati nije lako donijeti, a bilo da uopće nemaš pojma koja bi bila najbolja za tebe ili se dvoumiš između nekoliko opcija, ovaj online upitnik će ti pomoći.

Filozofski fakultet u Zagrebu odlučio je pomoći svim učenicima s jednim od najvažnijih odabira – izborom srednje škole. Složili su online upitnik kojem može pristupiti svatko i to vrlo jednostavno. Pronaći ga možeš ovdje.

Sastoji se od 33 pitanja u kojim daješ odgovore o svojim sklonostima i sposobnostima, a iako se čini da ima pun o pitanja, potrebno je svega 5-6 minuta da na njih odgovoriš. Nakon svakog pitanja, na ljestvici s pet odgovora odabereš onaj jedan koji najbolje opisuje tebe i tvoje sklonosti. Bitno je da odgovoriš na svako od pitanja jer inače nećeš moći dobiti rezultat.

via GIPHY


Računalo će analizirati tvoje odgovore i predložit će ti zanimanja koja su u skladu s tvojim sklonostima. Naravno, računalo ti može dati valjani prijedlog samo ukoliko sebe opišeš iskreno.

Na stranici je i napomena koja kaže da ovaj interaktivni upitnik ne može posve zamijeniti profesionalnog savjetovatelja, ali svakako može pomoći.

Foto: Freepik – freepik/ Giphy

M.T.

Srednja škola u Hrvatskoj postaje hit među maturantima zbog novog smjera koji je uvela!

Zagrebačka srednja škola koja oduševljava! Skroz je moderna, ima čak i mini zoološki vrt

Osnovna VS srednja – saznali smo u koju bi se školu većina ekipe radije vratila!

Pogledajte još:

Pomoć odabir online upitnik srednja škola

Još vijesti