Slika nije pronađena

15-godišnjakinja je iz škole otišla plačući, nakon što je učiteljica pred 100 drugih učenika pokazala njenu fotografiju u bikiniju!

Učiteljica, odgovorna za ovaj incident koji se dogodio u koledžu Eggbuckland u Plymouthu, fotografiju je ‘skinula’ s njenog Facebook profila i isprintala je kako bi učenike upozorila na opasnosti s kojima se mogu susresti kada svoje fotografije objavljuju na društvenim mrežama.

Majka ove učenice požalila se zbog ovog postupka: “Moja kćer nije tip osobe koji uživa u ovoj vrsti pažnje. Pomalo je ‘muškasta’, ne šminka se i čak nema ni probušene uši. Rijetko ju uopće možete vidjeti u bikiniju. Zašto su morali iskoristiti takvu fotografiju da bi ukazali na nešto? I zašto pred svima? Naravno da je bila jako uzrujana.

Nismo ni mi sigurni zašto se učiteljica odlučila baš na ovakav postupak!

Mama ove nesretne tinejdžerice nastavila je: “Kćer me nazvala popodne. Kad mi je ispričala o čemu se radi, poludjela sam! Bila sam toliko uzrujana da su me s posla poslali kući.

A o tome kako je sve utjecalo na ovu srednjoškolsku, ne treba posebno niti govoriti!

Mama tvrdi da je jako uzrujana i povrijeđena te da joj je cijeli incident ozbiljno poljuljao samopouzdanje. Definitivno nije djevojka koja uživa u takvoj vrsti pažnje.

Što vi mislite o metodi koju je odabrala ova učiteljica?

L.B./izvor: Metro

foto: Facebook/EggbucklandCommunityCollege

učiteljica fotografija u bikiniju opasnosti društvenih mreža

Još vijesti