Slika nije pronađena

Jedna je djevojka podijelila na internetu situaciju iz škole. Radilo se o jednom od nižih razreda, u kojem je 30 učenika od 8 godina. Dobili su za riješiti vrlo jednostavan zadatak od kojeg se nije očekivalo ništa posebno, ali djeca su uspjela iznenaditi i svoju učiteljicu, a i regiju.

Na Twitteru se nedavno pojavila objava jedne korisnice iz Crne Gore koja je brzo uhvatila pažnju. Podijelila je priču koja se dogodila u nižim razredima jedne osnovne škole. 'Od 30 učenika (8 godina) gdje sam vršila istraživanje za specijalistički rad, na prefiks riječi buba njih 25 je kao nastavak riječi upisalo CORELLI a njih 5 MARA. Samo konstatiram, ništa više djeco' – napisala je u svojoj objavi.

Činjenica da je djeci od 8 godina prije na pamet pao Buba Corelli nego buba mara, mnoge je zabrinula. Iako to i nije toliko čudno. Nema tko od mlađe populacije danas nije čuo za Bubu Corellija i Jala Bratu, megapopularnim bosanskohercegovačkim reperima koji su zadnjih godina osvojili regiju.


'Dječja psihologija i model djetinjstva, osjećaji, emocije i asocijacije u odnosu na uzrast', otkrila je korisnica pod nadimkom anhelita19 kad su je (redom šokirani) ostali tviteraši pitali koja je bila tema njenog istraživanja, vjerojatno suptilno ispitujući radi li se možda o lažnoj objavi, piše Index.hr. Dok su jedni pisali kako su ovi rezultati poražavajući ili da bi to trebao biti znak za uzbunu na svim nivoima, drugi tvrde da nema potrebe raditi od muhe slona jer situacija nije ni malo neobična. Svaka generacija ima glazbene zvijezde koje su poznate mlađim uzrastima, a Buba Corelli je trenutno na vrhu. Neki su se i sjetili za usporedbu slične situacije koja se dogodila u SAD-u: 'Od 100 Amerikanaca na pitanje tko je Homer 90 su odgovorili da je to otac Barta Simpsona'. 

Foto: Twitter/ Instagram/ Freepik - Dragana_Gordic

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Još jedna obrada hit pjesme 'Despacito'! Ovako zvuči kad učiteljice iz Zagreba zapjevaju

Romantični tinejdžer vratio svima vjeru u ljubav! Čekao je svoju curu s najslađim poklonom ikad FOTO

Očekuje li učenike škola subotom i produljenje školske godine zbog štrajka?

Učenici iznenadili buba učiteljica

Još vijesti