Slika nije pronađena

Učenik jedne osnovne škole u Hrvatskoj napisao je vrlo zanimljivu zadaćnicu na temu 'Volio bih se probuditi kao...'. On je naime poželio biti ni manje ni više nego diler!

>>Haljine od 179, tajice od 99, nakit već od 39 kn. Pogledajte što sve nudi novi online shop www.tiptop.hr i pronađite nešto za sebe... TipTop Shop - uvijek u trendu!

Nakon što je detaljno objasnio od čega bi se njegov posao sastojao i kojim bi se radnjama bavio, upitao je 'Može li dva za trud?'.

Njegova nastavnica hrvatskog jezika ovako mu je odgovorila:


'Kristijane! Tvoja zadaća je zabrinjavajuća. Od svih mogućih zanimanja, životinja pa i stvari ti izabereš da se probuduš kao diler!!! Da si napisao cijelu bilježnicu i još jednu takvu o toj temi ne bi dobio dovoljan ni pod razno. Zdrav razum mi ne dozvoljava da ovaj rad prepun ilegalnih radnji i nabrajanja raznih opojnih sredstava uopće pokušam ispraviti. Napisat ćeš novu školsku zadaću s novom temom koju ću ja odrediti i u njoj ne želim više čitati ni o dilerima, ni o drogi, ni bilo kojim stvarima koje su ZAKONOM RH zabranjene!!! Duboko sam šokirana! Nedovoljan (1)'I.N.

Više/foto: Doznajemo.comŠkola zadaćnica Droga Šokantno

Još vijesti