Slika nije pronađena

Jillian Miglionico iz New Hampshirea bijesna je i traži odgovore nakon što je učitelj njezinoj kćeri odrezao kosu kako bi ju disciplinirao, prenosi Index.hr.

Naime, djevojčica se za vrijeme sata igrala s kosom i nije obraćala pažnju na nastavu, što je razljutilo učitelja koji ju je zamolio da prestane. Nije ga poslušala pa je uzeo škare i odrezao pramen kose kojim se igrala. Osim ovim postupkom, majka je šokirana jer su učitelja pustili da i dalje drži nastavu i jer su, što je bilo još više frustrirajuće, djevojčicu su ostavili u njegovom razredu, što majka smatra nepoštivanjem nje i njezine kćeri. Lokalna televizija je podijelila ovu vijest na svom Twitter profilu, a mnogi roditelji složili su se s majkom koja smatra da takav učitelj više ne bi smio biti uz djecu.


'Ova majka je u pravu. Ovo je veliki nedostatak za školu, i to ne samo zato što su učitelja ostavili na poslu već i zbog toga što su učenicu vratili u njegov razred', smatra jedna žena, prenosi Index.hr.
'To je napad. Da su to učinili odrasloj osobi, stavili bi mu lisice i pročitali njegova prava. Vjerojatno bi se suočio i s civilnom tužbom', dodaje druga.

Foto: Freepik/ Twitter

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Srednjoškolci s ovog područja dobivat će svaki mjesec 150 kuna za financiranje obroka u školi!

Na WhatsApp stiže značajka koju ćete obožavati! Samouništenje je njezina glavna karakteristika

Europski učenici provode više vremena u školi nego hrvatski, ali sada bi se to moglo promijeniti

Kosa Škola Kazna Učitelj učenica

Još vijesti