Slika nije pronađena

Svi su uvijek u potrazi za kul lokacijama i pozadinama ispred kojih će slikati selfije, općenito fotke za društvene mreže ili snimati TikTokove, a sada se u Zagrebu otvara prostor koji će imati baš to – idealne pozadine za sve tvoje fotke i videe.

Ovo je nešto što u svijetu već postoji neko vrijeme, a sada stiže i kod nas. Ovog tjedna, točnije u subotu, 17. travnja, otvara se prvi Selfie room u Zagrebu. Bit će to veliki prostor smješten na Zagrebačkom velesajmu (u paviljonu 10), a koji će se sastojati od raznih pozadina i scena u kojima ćeš se moći fotkati ili snimati. Tako će se posjetitelji moći pofotkati u business odjelu vrhunskog aviona, u Londonu pored njihove poznate crvene telefonske govornice, u preslatkom vrtu, ispred vrata kao iz serije 'Prijatelji'... I to nije sve! Bit će tu i jednobojnih pozadina ako želiš da ti i tvoj outfit budete ipak u prvom planu, ali i skroz zanimljivih crno-bijelih iluzija. Neće nedostajati tema, to je sigurno.

Osim cijelih ovih kul scena, tu će biti i različitih dodataka koje ćeš moći koristiti poput neonskih lamp, cvijeća ili čak i kada! Opcija će stvarno biti bezbroj.

Otvorenje je tako ovu subotu u 12 sati, kada će se moći ući po promotivnoj cijeni od 40 kuna, a zbog kontrole posjetitelja, kako bi se pridržavali propisanih epidemioloških mjera, obavezno je rezervirati termin putem maila info@selfieroom.hr ili telefonom na broj +385 98 1379 053. Radno vrijeme će im biti do 20 sati što daje svima dovoljno vremena da uhvate svoj termin.

Pogledajte još:

Bi li se mogla hraniti kao član kraljevske obitelji? Ovo je 8 čudnih navika i pravila za hranu koje imaju

Trend se nastavlja: Još tri škole pokreću dijeljenje besplatnih uložaka i tampona curama za vrijeme menge

Top 10 najlajkanijih videa na TikToku! Prvi ima gotovo 50 milijuna lajkova, a evo tko je njegova vlasnica

Zagreb Otvorenje novo Selfie Room

Još vijesti