Slika nije pronađena

Najveći fast food lanac na svijetu otvara se u centru Zagreba! Do sada su se njihovi proizvodi mogli jesti samo u Arena Centru, a pogledaj gdje će biti po novom.

Na vratima bivše poslovnice RBA banke u prolazu Nebodera na početku Ilice ovih se dana pojavio logo Subwaya, golemog američkog lanca sendvič barova. Subway, s više od 44 tisuće lokala po cijelom svijetu, uvjerljivo je najjači globalni lanac brze hrane. Usporedbe radi, McDonald’s ima oko trideset tisuća prodajnih mjesta, piše Plava kamenica.


Subway se prvi put pojavio u Hrvatskoj početkom 2000-tih.Posao međutim nije krenuo dobro, pa je franšiza propala do 2007. uz dosta glasina o mutnim poslovima (pričalo se da je netko pokupio novac s računa i nestao). Vratili su se 2017, ali se jedini zagrebački Subway otvorio u Arena Centru, tako da Subway ispod Nebodera označava povratak brenda u sam grad, izvan shopping centara.


Subway je svojedobno stekao afirmaciju sloganom Složite sami svoj sendvič, koji je omogućavao kupcima da zaista kreiraju sadržaj onog što jedu. Danas je Subway jedan od brojnih sterilnih lanaca brze hrane, ali bitno uspješniji od konkurencije. Prizemlje Nebodera u Ilici već je cijelu vječnost utočište zagrebačkog fast fooda, što je i normalno s obzirom na megaprometnu lokaciju, piše Plava kamenica. Ondje se, primjerice, još prije pola stoljeća prodavao prvi zagrebački hot dog, da bi ga naslijedio Hamby, prvi zagrebački hamburger. Stoga je dolazak Subwaya u Neboderov pasaž sasvim logičan potez.

Foto: Pexels/ Instagram

M.T./ Izvor

Zagreb dobiva svoj prvi tinejdžerski restoran! Otvara se u centru grada i imat će hrpu fast fooda

Od moćnog glasa ove osmašice iz Omiša podrhtavala je cijela dvorana! Fkt je *SUPERTALENT*

Srednjoškolke sve češće na estetskim operacijama – žele izgledati kao da su bogate

Pogledajte još:

Zagreb Restoran novo fast food sendvič subway

Još vijesti