Slika nije pronađena

Jenny Fry iz Londona počinila je samoubojstvo, a njezina majka tvrdi da je za sve kriv Wi-Fi signal.

Tragična vijest potresla je London jer se 15-godišnjakinja ubila, a prije toga je ostavila poruku za obitelj. Tinejdžerica je patila od problema s mjehurom, imala je jake glavobolje te je stalno bila umorna.

Majka Debra Fry tvrdi da je njena kćer Jenny razvila alergiju prema Wi-Fi signalu koja je počela 2012. Njezino stanje je opisala kao `preosjetljivost na elektromagnetske valove`.


Jenny je imala sve simptome navedene bolesti, ali nije dokazano da je od nje bolovala. Debra je molila profesore u školi da Jenny boravi u učionicama u kojima nema Wi-Fi signala, ali nisu je poslušali.

Tinejdžerica se objesila o drvo nedaleko kuće, a majka tvrdi da Jenny prije nije pokazivala depresiju i slične stvari. Iza sebe je ostavila poruku u kojoj je napisala da se osjeća nebitno te da smatra da je takav cijeli njen život u usporedbi sa svemirom. `Ne mogu više ni u čemu uživati` na kraju je napisala.


Njena majka i dalje tvrdi da se ubila zbog alergijske reakcije na Wi-Fi signal jer se uvijek osjećala bolje kada bi se sklonila daleko od rutera.

Izvor: seventeen.com

Foto: Facebook

I.P.

Pročitajte još:

Tragično: tinejdžerica se slučajno ubila tijekom spačke za roditelje

Vodeći uzrok smrti tinejdžerica: samoubojstvo

Tinejdžerica se ubila nakon što ju je tata javno posramio na YouTube-u

jenny fry wi-fi signal Samoubojstvo

Još vijesti