Slika nije pronađena

Tinejdžeri se jako vole zezati sa svojim roditeljima i podvaljivati im, a to je probala i jedna djevojka, ali reakcija njenog oca nije bila onakva kakvu je očekivala.

19-godišnja Taylor odlučila se malo našaliti sa svojim tatom. Nedavno je s Amazona naručila `mucastu` masku za iPhone, a toliko se ufurala u te maske da si je odmah naručila u tri različite boje. Nakon što ju je naručila shvatila je da je pritisla krivi model mobitela te da će doći maske za iPhone 6 Plus.


Dvije narudžbe je uspjela otkazati, ali ne i treću koja je došla nekoliko dana kasnije. Srećom, njen tata ima upravo takav mobitel koji odgovara maski pa se ona odlučila malo s njim našaliti. Ocu je poklonila `mucastu` rozu masku za iPhone, a on je ostao oduševljen.

`Moj tata je presmiješan. Kada bi ga pitali kako mu se sviđa maska sigurno bi rekao da ju fura iz zezancije, ali ja mislim da mu je zapravo vrlo draga` rekla je Taylor. Fotke svog tate i maske stavila je na Twitter što je oduševilo na tisuće ljudi koji su potvrdili da je njen tata totalna legenda.


Bi li se i vaš tata ovako ponašao da mu poklonite ovu masku?Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Tinejdžerica `podvalila` tati foru da je trudna - pogledajte njegov izraz lica

Najluđi tata oduševio internet: odjenuo kćerkinu haljinu za maturalnu zabavu

Sin izostao iz škole, a tata poslao najluđu ispričnicu ikada

tata našalila maska za mobitel

Još vijesti