Slika nije pronađena

Nije neobično da se roditelji ne slažu s tvojim modnim izborima, ali ono što je tata ove djevojke napravio je presmiješno. Odlučio joj je na malo kreativniji način dati do znanja što misli o njenim (pre)kratkim hlačicama.

Reakcija jednog tate na kratke traper hlače svoje kćeri tinejdžerice postala je hit na internetu, a nije trebalo dugo da ga se prozove ocem godine.

'Ti svoje nosiš u javnosti? Ja ću nositi svoje. Uvod u roditeljstvo', napisao je Jason Hilley uz snimku koju je objavio na Facebooku prije otprilike tjedan dana, a koju je do sada pogledalo više od 45 milijuna ljudi.


Svi su oduševljeni njegovom neobičnom lekcijom koju je očitao kćeri tinejdžerici. Kćer Kendall je kupila kratke hlačice, za koje je naravno njen otac mislio da su prekratke. Kako bi joj najbolje pokazao svoje mišljenje o tome da ona nosi tako kratke hlačice u javnosti, napravio je i sebi jedne. Obukao ih je i uletio joj u sobu s 'Moramo razgovarati', te je zatražio da i ona odjene svoje hlače kako bi usporedili dužine. Kendall se pokušala obraniti činjenicom da njene nisu toliko kratke, na što je otac šaljivo odgovorio 'Ne, nisu ni moje'.


Ovaj je otac oduševio sve svojom šašavom lekcijom.

Foto: Facebook printscreen/ Facebook

M.T.

PRESLATKO: Na maturalnu ju je odveo tata njezinog dečka, a razlog nije mogao biti tužniji

Je li ovo najstroži tata u Hrvatskoj? Pogledajte kakvo je iznenađenje pripremio za dečke svoje kćeri! FOTO

Kako ponovno steći povjerenje roditelja? I to nakon što ste nešto gadno zabrljali!

Pogledajte još:

lekcija neprikladno odijevanje tata kratke hlačice Viralno video