Slika nije pronađena

Korisnici WhatsAppa uskoro bi mogli dobiti mogućnost samouništenja poruka nakon određenog vremenskog razdoblja, prema riječima vrlo pouzdanog izvora koji je uočio ovu značajku prolazeći kroz kod beta verzije aplikacije.

Korisnik Twittera WABetaInfo izjavio je da nedavno objavljena javna beta verzija WhatsApp-a za Android, uključuje značajku koja će korisnicima omogućiti postavljanje poruka na samouništavanje. Mogućnost da poruke zauvijek nestanu nakon određenog vremena mogla bi biti korisna onima koji dijele osjetljive informacije s prijateljima ili svojim kolegama u aplikaciji.


Aplikacija za dopisivanje Telegram također ima sličnu opciju koja omogućuje brisanje pristiglih poruka nakon određenog vremena i to je jedna od najpopularnijih opcija na toj platformi. Platforma ima opciju 'tajnog chata' koja omogućava korisnicima da se dopisuju u tajnosti, a poruke nestaju nakon određenog vremena koje korisnici sami određuju. Svi tajni chatovi u Telegramu specifični su za uređaj i nisu dio Telegramovog oblaka. To znači da porukama možete pristupiti samo u tajnom chatu s njihovog izvornog uređaja. One su sigurne sve dok je vaš uređaj siguran u vašem džepu.


Trenutno WhatsApp testira ovu značajku u grupnoj postavci koja podržava sudjelovanje više pojedinaca u chatu. Poruke se mogu postaviti na samouništavanje već pet sekundi nakon što su poslane ili čak sat vremena kasnije – po vašem izboru. Uz to, WABetaInfo otkriva da će administratori grupe moći spriječiti ostale sudionike u grupi od slanja poruka.

Još se ne zna kad WhatsApp planira predstaviti ovu značajku svim svojim korisnicima, ali nadamo se uskoro!

Foto: Freepik/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Instagram razvija novu aplikaciju za dopisivanje – evo zbog čega će biti posebna

Novi propusti u WhatsAppu! Hakeri se mogu igrati s vašim porukama i nitko ih ne može spriječiti

Ne možete živjeti bez WhatsAppa i stalnog dopisivanja? Saznajte što to znači i koje su posljedice...

poruke tajno novost dopisivanje zanimljivost samounistenje whatsapp značajka

Još vijesti