Slika nije pronađena

Početkom ove godine jedan se modni trend vratio na velika vrata. Komad nakita koji je obilježio devedesete godine  vratio se  2016. godine. Nakon što su ga na modnoj reviji oživili  Alexander Wang i Louis Vuitton svi su poželjeli imati jedan.

Sada ih ima svakakvih: od običnih plastičnih crnih do modnih kreacija koje nas ostavljaju bez teksta. I kako to obično bude choker je mogao jednog dana koštati pet kuna, ali nakon što se zaključilo da je to moderno  porasla je cijena malene ogrlice.


No, jedna je cura odlučila stati na kraj tome.

Katie Rosebrook na svom je Twitteru objavila fotku na kojoj je oko vrata umjesto chokera ima vezicu za cipele. I kako je napisala u opisu: 'Nikada nisam dobila ovoliko puno komplimenata'. Njezin je post lajkan preko 150.000 puta i podijeljen je preko 50.000 puta. Vau.

'Znam da ljudi troše jako puno novaca na ovakve ogrlice, a moja je besplatna i još se svima sviđa', rekla je Katie.

Nakon što je ona objavila svoju sliku, hrpa cura diljem svijeta odlučilo je napraviti svoju ogrlicu. Neke su tako koristile vezice od naočala, neke remen od hlača, a neke one vezice koje se ponekad nalaze na majicama kraj etiketa. Hrpa cool jeftinih izuma.

Imaš li ti kakvu cool ideju za choker koji možeš sama napraviti?

Foto: Twitter

I.I.

Pročitajte još:

Povratak u devedesete: napravi sama svoj cool choker

Odjeća i nakit: kako uskladiti choker s modnim kombinacijama

Obilježile su devedesete godine: 'choker' ogrlice ponovno su hit

ogrlica choker

Još vijesti