Djevojka sa sunčanim naočalama

Zlatne i ogromne ogrlice oko vrata bile su vrh prije desetak godina. Svaka cura koja je imala zlatni lanac, odnosno ogrlicu oko vrata davne 2014. i 2015. godine bila je glavna!

Ovo je samo još jedan od modnih trendova koji nam se ponovo vraćaju. S obzirom da je uskoro jesen, sve češće se najavljuju novi trendovi koji će se nositi, a ovaj je upravo jedan od njih. U pitanju su zlatne ogrlice, ali ne bilo kakve zlatne ogrlice na koje svi odmah pomislimo.

 

 

Radi se o ogromnim, teškim i upečatljivim lancima koji su se nosili prije nekoliko godina, a sada su opet u modi. Iako su se modeli tada bazirali na veličini, sadašnji modeli koji trendaju su ipak nešto manji, makar i dalje ima onih debelih lanaca. Osim toga, u pitanju nisu samo lanci, već i neki drugi dizajni nakita, ali je jedno ostalo isto – ogrlice su zlatne i poprilično upečatljive tako da ih je nemoguće ne vidjeti.

 

 

 

 

Ovaj trend ima dvije svoje strane, a to su da ti se to ili jako sviđa ili ih jednostavno mrziš pa ih samim time ne možeš vidjeti ni na sebi, ali ni na drugima. Zlato zaista nije za svakoga pa je normalno da se ne sviđa svima ovaj trend, ali ima cura kojega obožavaju te im i odlično stoje. No, ovdje zaista ne postoji neka zlatna sredina jer je zaista moguće samo da su ti ili lijepe ili baš ružne.

Što misliš o ovom trendu ogrlica koji se vratio u modu?

Ukupno glasova:

Ljetni nakit I najobičniji će topić izgledati bolje uz nakit: Ukrasi ga s nekim od ovih 6 trendi komada

Slika nije pronađena Koji nakit je najprljaviji? Nosimo ga svakodnevno, a neke cure ga nikad ni ne skidaju

ogrlica zlatni lanac nakit zlato Zlatna ogrlica Moda trend vraćanje mode

Još vijesti