Lančić kao narukvica

Uvijek nam je žao onih sitnica, bilo odjeće ili nakita, koje imamo, a ne nosimo. Iako ne nosimo, žao nam je baciti ih. Sada ti donosimo trik koji će ti pomoći iskoristiti lančiće koje ne nosiš.

Sigurno i ti imaš doma neku ogrlicu ili lančić koji ne nosiš skoro pa nikada, ili stvarno nikada. Bezveze ti stoji i skuplja prašinu. Možda lančići jednostavno nisu tvoj đir ili ti se ne sviđa kako ti stoji kada ga staviš. U toj situaciji mu jednostavno možeš promijeniti funkciju. Od lančića možeš napraviti narukvicu unutar jedne minute, a nećeš ga niti uništiti.

TikTok trik za nanošenje eyelinera Nanošenje eyelinera nije bilo nikad jednostavnije: Cure otkrile trik za savršenu liniju iznad oka

Postoji način kako možeš svaki lančić pretvoriti u narukvicu i nositi ga na taj način. Jedna je opcija da ga omotaš oko ruke i samo zakopčaš, ali ako tako ne izgleda dobro ili ti ispadne prevelik/premali, onda je tu ovaj trik koji će ti baš svaki put moći pomoći. Jedna je cura podijelila tutorial kako to izvesti.

 

@chantelleef I AM IN LOVE with this hack.. wish i knew this sooner😭👏🏼 Ib:@LovelyLabJewels #beautyhack ♬ original sound - Chantelle Fen

 

Najprije trebaš zakopčati lančić i tek ga tada staviti oko ruke i provući jedan dio kroz drugi. Otkopčati, omotati i ponovno zakopčati – i to je to! Tako jednostavno! Šalu na stranu, stvarno je jednostavno i ako baciš oko na tutorial, bit će ti dovoljno pogledati ga jednom da shvatiš postupak i da ga i sama uspiješ ponoviti. Možda ovo tvom lančiću da novi život i počneš ga redovito nositi. Iako je ova cura to radila na zlatnom lančiću, možeš pokušati s bilo kojim kakav imaš.

Grudnjak Postoji način kako bilo koji grudnjak možeš pretvoriti u onaj „bez naramenica“ - i to bez rezanja!

modni trik modni hack lančić ogrlica pretvoriti u narukvicu što s lančićom koji ne nosiš narukvica od starog lančića

Još vijesti