Nakit Jennifer Lopez

Modni trendovi iz devedesetih vraćaju se na velika vrata. Hlače sa širokim nogavicama, crop topovi i još mnogo toga sličnoga, već su nastanili naše ormare i osvojili naša srca.

No dobri komadi odjeće moraju biti upotpunjeni i dobrim modnim dodacima. Zato ćemo se pogledati nakit za kojima su svi bili ludi devedesetih, a koji će nadolazeće proljetno/ljetne sezone biti opet hit.

Eto, možda čak ne ćete niti trebati kupovati ništa od navedenog, nego samo tražiti od svojih mama da zavire u svoje stare kutije s nakitom i posude vam nešto.

Choker

U našim trgovinama možete pronaći niz modela koji će biti odlični za vaš stil i osobnost. Kako je vrat jedan od najsenzualnijih dijelova tijela, ovakvom ogrlicom suptilno preusmjeravate pažnju upravo tamo.

Karika-naušnice

Bilo da volite one tanke ili pak predimenzionirane kolutove, ne možete pogriješiti – što god da odabrale. Okrugle se naušnice odlično slažu u dnevnim kombinacijama, ali i onim večernjim.

 

 

Narukvice

Hrpa tankih zlatnih ili srebrnih narukvica koje zvekeću na vašim rukama, ove će godine opet biti totalni trend.

 

 

Nožne narukvice

Jedva čekamo ljeto da možemo „isfurati“ ovaj stil.

 

 

Lančić s velikim privjeskom

Uz dodatak takvog lančića, i najobičnija će odjevna kombinacija dobiti na eleganciji.

 

 

Ogrlice s natpisom

Personalizirani nakit vraća se na velika vrata pa možete nositi ogrlicu sa svojim imenom ili imenom osobe koja zauzima posebno mjesto u vašem životu.

 

 

Prsten koji pokazuje raspoloženje

Možda neobično zvuči, ali da, to je prsten koji mijenja boju u odnosu na emocionalno stanje i koji je na tržište lansiran sedamdesetih, o obožavale su ga cure u devedesetima. Morate priznati da je poprilično fora imati prsten kojem vaše tijelo mijenja boju, a usput možete otkriti i vaše unutarnje emocije, kojih možda niste ni svjesne.

 

 

trendi naikt iz devedesetih choker karika naušnice narukvice nožne narukvice prsten raspoloženja

Još vijesti