Slika nije pronađena

Prošle godine nije bilo cure koja bar jednom nije profurala choker oko vrata. Bilo je svakakvih – običnih crnih, kožnih, dijamantnih, šljokičastih ili onih od vezica za cipele, a kako najavljuju modni stručnjaci chokeri više neće biti IN u novoj 2017. godini.

Barem za cure! Jer se od sada na ASOS-u mogu kupiti chokeri za dečke i navodno su pravi hit. Iako smo nakit oko vrata smatrali uglavnom ženskim, ekipa na internetu je poludjela zbog činjenice da se komad tkanine smatra muškim ili ženskim.


'Zašto se sve mora razdvajati, zašto se mora posebno naglašavati da je neka tkanina za muškarce a neka druga za žene', napisao je jedan korisnik.'Ne razumijem po čemu je to točno ovo sada 'muški' choker? Ne sviđa mi se i ne bih ga nosio, ali zašto se sve razdvaja po spolovima
', napisao je drugi.Ista stvar se događala i s 'muškim torbicama' ili 'muškim punđama'. Torba je torba, punđa punđ , a  choker može nositi tko god želi – slažemo se s ekipom na internetu.  Ako se nekome nosi choker neka nosi, ali nekako ipak mislimo da chokeromanija neće toliko zahvatiti dečke kao što je to bilo s curama. Što vi mislite -  bi li dečki koji nose chokere bili cool ili totalni fail?


Foto: ASOS

I.I.

Pročitajte još:

Ovo se više neće nositi – modni trendovi koje ostavljamo u 2016. godini

Je li stvarno tako grozan? Svi šize oko najčudnijeg chokera

Znate li koji je najpopularniji komad nakita ove godine?

Dečki ? choker

Još vijesti