Slika nije pronađena

Prekratke suknje, 'neprimjerene boje' za kosu pa čak i tajice bile su dovoljni razlozi da profesori učenike udalje s nastave, ali ovaj put je presudila fotografija koju je jedna srednjoškolka objavila na društvenim mrežama.

Hazel Juco uočila je neobičnu boju vode koja je tekla iz školske slavine, a fotku tog prizora objavila na Facebooku i Twitteru. Ubrzo je uslijedio poziv na razgovor od ravnatelja gdje je saznala da je suspendirana na 3 dana zbog 'neprimjerenog korištenja mobitela u toaletu'.


Baš kao i ostale školarke, u srednjoj školi John Glenn u Michiganu mnoge djevojke snimaju selfije u školskom wc-u, a većina fotografija osvanula je na društvenim mrežama i nitko se nije zbog toga našao u problemu. Zašto je onda fotka slavine sporna – zapitala se prozvana srednjoškolka.




Hazeline kolegice objavile su fotke iz istog toaleta u znak podrške, a uskoro su se oglasili i iz škole uz ispriku zbog 'preoštre kazne' te uputu učenicima da ubuduće slične probleme prijavljuju direktno školskim zaposlenicima.

Foto: Instagram
I.N.

Pročitajte još:

Djevojka izbačena s maturalne zabave zbog 'preotvorene haljine'

Učenica izbačena iz gimnazije zbog slika na Instagramu

Audrey Hepburn haljina: zbog golih ramena skoro izbačena sa školskog plesa

Škola učenica nastava fotografija

Još vijesti