Slika nije pronađena

Osim na WhatsApp-u, emojije možemo zateći i u vlastitoj pećnici. Naime, postoje recepti za ove cool, neobične kolačiće koji su inspirirani slavnim smajlićima.

Svi ljubitelji slastičarstva i emojija konačno su dočekali i taj dan - emojije koje možemo ispeći i pojesti. Najbolje od svega je to što recepti za ovo slatko iznenađenje nisu uopće komplicirani.

Face koje pokazuju raspoloženje i emocije mogu postati dio vaš desert uz ove recepte:

Kakica

Recept za vrlo popularan emoji kakice, odnosno `poop` nalazi se ovdje, a njime ćete razveseliti i nasmijati sve prijatelje i obitelj.Emoji čokoladni cupcake

Heart eye palačinke

Palačinkice koje su u obliku emojija sa srcima u očima bit će sladak gurmanski poklon za simpatiju, dečka ili bilo kog drugog tko voli palačinke. Recept se nalazi ovdje.


Krafne u obliku srca

Idealan gurmanski poklon za Valentinovo ili rođendan...kada malo bolje razmislimo, ovo je za svaku prigodu jer bi se sigurno i naša mama razveselila kada bi joj ovo poklonili na Majčin dan. Recept saznajte ovdje.


Emojiji macaroni

Ovo možemo napraviti sami ili samo kupiti macarone te na njima nacrtati lica. Kako god bilo, recept se nalazi na linku.


Poop muffini

Ovo je jedini put kada se kakica čini privlačnom, a ako želite probati ove neobične muffine, recept ćete pronaći na Facebook stranici.


Macaroni u obliku ananasa

Ovi kolačići će razveseliti sve koji navijaju da se ananas emoji dogodi što prije, ali do tada recept za ove macarone možete pronaći ovdje.

emojiji emoji kolači kolači kolačići

Još vijesti