Slika nije pronađena
Zahvaljujući društvenim mrežama, dok su naši dečki bili u Rusiji, vidjeli smo kakvi su oni ustvari - simpatični dečki s dobrim smislom za humor.

U našim srcima imaju posebno mjesto, a mi i dalje budno pratimo svaki njihov korak, i bome nam je drago što to radimo. Da to ne radimo, ne bismo nikada saznali da su naši dečki ustvari veliki romantici!

Tako je Domagoj Vida neki dan iznenadio svoju suprugu s bećarcima pod prozorom. Kako je trenutno sezona godišnjih odmora, par se odmara u Vidinom rodnom mjestu, Donji Miholjac. Vida, kao pravi slavonski bećarac, je doveo tamburaše Slavonija Banda te zapjevao s njima Zbog jedne divne crne žene' Kiće Slabinca.

Njegova žena je sve snimila i postavila na Instagram, a nije mu zamjerila niti što ju je probudio u 4.15 ujutro kako bi joj pokazao koliko ju voli (doduše tko bi mu zamjerio?!), ali je u opisu objave na Instagramu zamolila susjede za razumijevanje.... Sigurni smo da ni oni nisu imali ništa protiv ove romantične geste!


Naš kapetan, Luka Modrić, i njegova pet godina starija žena, Vanja, upoznali su se dok je ona još radila za Zdravka Mamića, stoga ne čudi što su se uspjeli pronaći. Iako je ona povučena te nema niti svoj Instagram profil, često ju vidimo na fotkama koje objavljuje Luka na svom Instagramu.

Svi tvrde kako je upravo ona ta koja stoji iza njegovog uspjeha, ali i Luka se sigurno morao potruditi kako bi ju osvojio. Njihov prvi telefonski razgovor, kada se nisu uopće niti poznavali, je trajao čak tri sata!


Šime Vrsaljko, veliki zabavljač društva, dobio je sina ove godine prije nekoliko mjeseci, dok su još trajale pripreme za Svjetsko. Sina je dobio sa svojom ženom, koja je također povučenije prirode i ne voli se previše isticati, pa nema svoj Instagram profil. Iako crnokosu ljepoticu sve češće viđamo na Šiminom Instagramu, par se i dalje trudi zadržati svoj privatan život privatnim.

Ipak, ono što nas je oduševilo kod njih jest to koliko su dugo već zajedno - upoznali su se u srednjoj školi, zaručili prije dvije godine te vjenčali prošle godine!


Dejan Lovren i Šime Vrsaljko su trenutno najveći bromance na našim prostorima, a možda i ikada! Redovito si lajkaju i komentiraju postove, a objavljuju si i posvećene objave i storyje. Ipak, kako Vrsaljko ima svoju ženu, tako i Dejan ima svoju.

Rijetko tko se sjeća cijele afere koja se dogodila pred dvije godine, no saznalo se kako je Lovrena varala njegova supruga.

Iako je bilo dosta skandalozno i po novinama, Dejan je odlučio oprostiti svojoj ženi kako bi sačuvao brak! Skidamo kapu!

Najslađi par od svih su definitvno Franka Batelić i Vedran Ćorluka. Osim što su se tek nedavno vjenčali nakon Svjetskog, godinama su skupa. Objavljuju zajedničke slike s opisima koji nas oduševljavaju iz dana u dan, a i način na koji tretiraju jedan drugoga.

Ipak, daleko najupečatljiviji trenutak prvenstva je onaj kada Ćorluka usred live-a kaže 'Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam'. Ne znamo koliko mu vjerujemo, ali svakako preslatko!


Slika Ivana Rakitića kako drži Raquelle u naručju, nakon što su putovali cijeli dan od aerodroma do Trga, već je ušla u povijest. Svi znaju koliko je Ivan zaljubljen u Raquelle, bez obzira na to koliko su već dugo skupa.

Ono što ne znaju svi jest priča o tome kako su se upoznali. Priču je ispričao sam Rakitić, a cijelu ju možeš pročitati ovdje. Kratki spoiler: Ivan nije odustajao niti kada su mu svi govorili da je vrijeme za odustati!


Što ti misliš o svim potezima naših Vatrenih? Nisu li najbolji?!


Foto: Instagram/Profimedia

A.Š.

Pročitaj još:

Jednog od najmlađih 'Vatrenih' cura natjerala da se ošiša - pogledajte kako sada izgleda! FOTO

FOTO Doček 'Vatrenih' – atmosfera s najvećeg okupljanja u Zagrebu u sklopu navijačkog ludila

Seksi nogometaši po struci su nešto sasvim drugo – saznaj koju srednju je završio tvoj omiljeni 'Vatreni'

Vatreni nogometaši romantika

Još vijesti