Naši vatreni navijači na dočeku nogometaša 2018.

Naši nam se Vatreni vraćaju iz Dohe u nedjelju.
Evo kako protječu pripreme svih 12 horoskopskih znakova za ovaj uzbudljivi događaj. 

 

Ovan

On voli u svemu biti prvi pa će tako doći prvi i na trg. Nema veze što naši dečki slijeću u 17 popodne, Ovan dolazi na trg barem 8 sati prije, kako bi stajao prvi red do pozornice i kako bi mogao izbliza vidjeti Vatrene.

Bik

Svjestan je da bi u nedjelju mogla biti totalna gužva u Zagrebu i da bi se doček Vatrenih mogao oduljiti satima. Kako ne bi ogladnio i ožednio, pripremit će si termosicu s nekim toplim napitkom, a mogao bi spremiti i kakav sitan sendvič ili čokoladicu za „prigristi“.

Blizanac

Želi da svi njegovi pratitelji na društvenim mrežama znaju kako će i on biti na dočeku. Odlučio je kako će Vatrene dočekati na aerodromu, snimat će live prijenos slijetanja aviona pa izlazak dečkiju, a tko zna možda dobije i priliku za kakav selfie s Modrićem ili Livakovićem. Ajme, Blizanac se trese već i od same pomisli koliko bi mu to moglo donijeti lajkova na Fejsu i Instagramu.

Rak

On će na doček nogometaša ponijeti par paketića maramica. Rak, koji je i inače veliki patriota i domoljub, vrlo je emotivan oko činjenice da tako mala nacija niže takve nogometne uspjehe pa je ovih tjedana baš prolio suza i suza radosnica. Zna da će i ove nedjelje teći suze zbog ponosa pa realno, jedino što mu treba su maramice.


Lav

Njegovo srce vatreno kuca ovih dana samo za Vatrene. Od uzbuđenja ne može spavati. Zna da će mu pocrvenjeti pesnice od pljeskanja i da bi mogao ostati bez glasa od pjevanja. Stoga će si ponijeti pastile za svaki slučaj, kako ga grlo ne bi izdalo u ključnome trenutku dok pjeva navijačke i domoljubne pjesme.

Djevica

Nitko nije organiziraniji od Djevice. Prati službenu stranicu HNS-a i sve obavijesti vezano uz dolazak Vatrenih. Radi na papiru plan i put kretanja kroz grad. Razmišlja kako doći do lokacije, kako izbjeći gužve, a razrađuje i strategiju probijanja kroz rulju, kako bi se mogao čim više približiti nogometašima.

Vaga

Ona je toliko uzbuđena zbog dolaska nogometaša da nema pojma što odjenuti u nedjelju. Smatra da bi svojom odjevnom kombinacijom trebala spojiti navijačku i božićnu temu, a to je izazov i nikako da doživi ukazanje iz ormara za dobitni outfit. Planira doći na aerodrom, gdje će se pokušati dočepati Gvardiola kako bi opalila selfie s njim.

Škorpion

Već se okladio kako će doček 2022. nadmašiti onaj iz 2018. godine. Razmatra arsenal pirotehnike koji čuva kod kuće još od prošle nove godine i računa što još sve treba nabaviti. Sav vatromet koji ima, bit će ispucan u čast povratka Vatrenih u Domovinu.

Strijelac

On ne samo da je rezervirao nedjelju za doček Vatrenih. On se javlja organizatorima dočeka i nudi se da ga uzmu kao volontera koji će sudjelovati u pripremama i koji dan prije. Kad bi ga barem uzeli kao redara i kad bi barem Petkovića mogao uhvatiti za ruku i zgrabiti ga, ma evo, točno se ne bi prao tri dana poslije toga zagrljaja.

Jarac

Raspituje se kod organizatora dočeka ima li gdje kakva VIP loža za navijače. Novac koji je čuvao za božićne poklone, rado bi potrošio na to samo da vidi nogometaše izbliza, a posebice želi upoznati izbornika Dalića. Pada mu na pamet da zove ženu koja je polusestrična njegovome kumu, a koja ima tetu, koja radi na zračnoj luci kako bi mu ipak nešto sredila na pisti tako da ga Vatreni prvog ugledaju prilikom izlaska iz aviona

Vodenjak

U nedjelju će biti fešta i lom, a to Vodenjak ne smije propustiti. Zato je smislio kako će reći ljudima da u ponedjeljak mora ići na pretragu u bolnicu. Eto, pretragu je čekao ipak pola godine i sad to ne može propustiti. Ah, taj snalažljivi vodenjački um... Naravno da laže, pametno je odgodio sve ponedjeljačke obveze i unaprijed se ispričao samo kako bi u nedjelju mogao lumpovati dugo u noć

Riba

Riba je unazad par vikenda samo po božićnim partyjima. Evo, tako i ovu subotu planira provesti s ekipom na Adventu, a onda će u nedjelju dočekati nogometaše tako da će joj kompletan vikend proći u slavlju. Provjerila je prognozu i spremila duple termo gaće i duple čarape, zna da će na dočeku biti gužva i da će biti vani satima pa da se ne prehladi, zlu ne trebalo.

 

 

 

 

Horoskop nogomet Katar Svjetsko nogometno prvenstvo horoskopski znakovi na dočeku nogometaša doček nogometaša 2022 modrić livaković dalić Gvardiol Vatreni pripreme za doček nogometaša

Još vijesti