Slika nije pronađena

Tko još uživa u kućanskim poslovima i pospremanju sobe? Istinski kreativci žive u kreativnom neredu!

Osim toga, tebi je tvoj nered sasvim prihvatljivi red dok ti mama ne uđe u sobu i ne dobije živčani slom. Pripremi se na istu reakciju cimera, ako ćeš ići studirati u drugi grad.

Ima i ljudi koji su dosta nerazumni kad je čišćenje u pitanju: očekuju da sva roba bude u ormaru, a baš ništa na podu i da na stolu i stoliću ne bude niti jedna zaprljana čašica. Osim toga, usisavaju nekoliko puta tjedno...

style=width:

Ako ti nisu jasni takvi ljudi, onda će ti ove stvari sigurno biti puno poznatije...

1. Pokušaj da ormar jednostavno preseliš na pod (ormar=podmar).

style=width:

2. Smatraš da nije potrebno prati suđe dok god imaš čistih žlica i vilica i tanjura. Kad sve zaprljaš – nazvat ćeš pizzeriju i naručiti omiljenu pizzu. Karton se baci, ne moraš ništa prati.

3. Brisanje prašine je nešto što samo penzići rade – izašlo je iz mode još tamo davne 1958. godine.

4. Nikad ništa ne izgubiš dok ne pokušaš pospremiti sobu. Ili još gore – kad ju netko drugi pokuša pospremiti. U pospremanju se gube stvari! (Zato je bolje ne pospremati.)

style=width:

5. Ima li veće radosti od one kad pronađeš 10 kuna u džepu hlača koje na podu leže već mjesecima? A tek kad pronađeš neki komad odjeće koji je već postao retro otkad si ga zadnji put vidio/vidjela?

style=width:


6. Osjećaj nezadovoljstva kad napokon pospremiš. Treba ti barem pola dana za taj podvig, a to vrijeme svakako si mogao/la utrošiti na nešto puno, puno, puno pametnije...

7. Glupe fore tipa jel to u tvojoj sobi eksplodirala bomba? nikad neće nestati, jel da?

8. Igra Jenga, ali na stolici: kad na stolicu u sobi stavljaš hrpe odjeće, knjiga, bilježnica, papira i koječega i onda izvlačiš stvari kako ti koja zatreba bez da srušiš tu hrpu nereda.


9. Teško je okinuti selfie u sobi, a da se u nekom kutu fotke ne ukažu stare tajice, poderana trenirka ili općenito bilo koji komad odjeće koja je razbacama posvuda.

style=width:


10. Kreativni nered i organizirani kaos su realne stvari koje zbilja postoje i zato ne pristaješ na ove skučene ideje organiziranja i pospremanja prostora koje ih ne uključuju.


11. Pospremit ćeš s vremenom, naravno. Prije nego ti mama zaprijeti da će jednostavno benzinom zaliti sobu i zapaliti je da je raskuži ili prije nego što odlučiš dovesti dečka ili djevojku. A možda te napadaj pospremanja uhvati baš prije pisanja zadaće iz matematike...

Jesi li i ti neuredan/na ili voliš red i čistoću?

L.B./izvor: Metro

foto: Tumblr

Pročitaje još...

...Najodvratnije stvari koje su mame pronašle u sobama tinejdžera...

...U kakvim sobama spavaju djeca diljem svijeta?...

...Tko preživi, pričat će: ono kad moraš dijeliti sobu sa sestrom!...

Nered tinejdžerske sobe kreativni nered neuredne osobe . pospremanje

Još vijesti