Slika nije pronađena

Jedna majka iz SAD-a je prilikom uređivanja sobe od svoga sina otkrila nešto odvratno – kada je odmaknula njegov krevet, ispod kreveta se nalazila hrpa smeća, vrećica i svega drugog čemu definitivno nije mjesto pod krevetom. Na videu kojeg je majka objavila na TikToku se vidi da nije samo ona ostala u šoku, već i većina drugih ukućana.

Opće poznato je da su djeca općenito neuredna, ali su i tinejdžeri ti koji možda mogu biti neuredniji od male djece. To je dokazala ova mama s TikToka koja je na svom videu prikupila više od milijun i pol lajkova te više od 17 milijuna pregleda! Njezin video je odmah postao viralan, a na videu vidimo njezinu reakciju i reakciju ostalih ukućana ma 'maali' nered koji je napravio njezin sin, tinejdžer. Iza kreveta je pronašla hrpu smeća, vrećica od čipsa, starih i potrganih penkali, prljave odjeće, boca od sokova itd..
 

 

Očito je da je on samo bacao smeće iza kreveta kada ga je imao, ali ga je i očistio! Na kraju videa mama ga je opet snimila te se vidi kako je pospremio sve iza svojeg kreveta. Je li zaista istina da su svi tinejdžeri neuredni, jeste li i vi među njima?

Pogledajte još:

Napredna ili bizarna? Mama šokirala kada je rekla da gleda sa svojim sinovima porniće – ima i dobar razlog

Mama Jenner otkrila da cijelo vrijeme pogrešno izgovaramo ime od Khloé Kardashian!

Mama uči svoje kćeri da kada je u pitanju seksualnost, nevinost ne postoji - evo zašto to radi

mama Nered tiktok smeće

Još vijesti