Čišćenje i pospremanje

I onda ljudi kažu da je TikTok bezveze. Onakve sadržaje kakve osoba gleda, takve će joj TikTok i dalje nuditi. Tko gleda gluposti, njemu će non stop i dolaziti nove gluposti. Ali ovo nikako nije jedna takva glupost, zapravo, totalno suprotno. Najbolja stvar koju smo vidjeli na hrvatskom TikToku.

Svaka mama će se uvijek žaliti da joj djeca ne pomažu dovoljno, da ne pospremaju sobu, da ne žele ništa raditi…priča koju smo svi čuli već milijun puta doma. Sada je došlo do promjene. Mladi su se uhvatili čišćenja i pospremanja doma, pomažu mamama i samoincijativno se hvataju krpe i usisavača. Razlog? Annie XO XO. Ako ti ovo ime ne znači ništa, nisi na TikToku, ili barem nisi na onoj pravoj strani hrvatskog TikToka.

Mirta Miler Mirta je rastužila pratitelje na društvenim mrežama s jednom novosti iz svog života

Jedna je mama uspjela potaknuti mlade iz cijele regije da počnu čistiti i pospremati, pomagati svojim mamama na taj način. Iskoristila je ovu društvenu mrežu i slučajno od zabave napravila cijeli pokret pod hashtagom #ajmocistit.

 

@annie.xo.xo Hugs&kisses #ajmocistit #fyp #foryou #foryoupage #viral #momsoftiktok #tiktok #clean #cleaning #cleantok #cleaningtiktok #kitchen #flowers ♬ Tropical house party (90 seconds) - TimTaj

 

Počela je objavljivati videe pod ovim hashtagom i pokazivati kako ona doma čisti i posprema. I to je postala inspiracija za druge. Jednako kako ona pomaže svojoj mami u kućanskim poslovima, tako i mladi sada uskaču sve više svojima. Njezin je hashtag do sada sakupio skoro 140 milijuna pregleda! Postalo je zabavno snimati se kako čistiš i pospremaš.

 

@annie.xo.xo Vracam se 🤪 #ajmocistit #fyp #foryou #foryoupage #viral #trending #tiktok #clean #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #hacks #momsoftiktok #kitchen ♬ Luxury fashion (no vocals) - TimTaj

 

Annie je mama kojoj je uspjelo angažirati, ne samo svoje dijete, nego i hrpu druge djece u regiji da krenu čistiti. Nemamo što reći, osim svaka čast. Pokazuje kako čisti, koje proizvode koristi, a svi obožavaju i njen umirujući glas. Pridruži se i ti trendu, upali kameru i kreni čistiti!

Valerisssh Ovo je stvaran život: Popularna TikTokerica iz Ukrajine objavila da joj je stigla najgora vijest

tiktok #ajmocistit annie xo xo Čišćenje . pospremanje inspiracija

Još vijesti