Slika nije pronađena

Gotovo nitko neće s oduševljenjem ići pospremati kaos u sobi, ali nekada se i to mora napraviti. Preko ljetnih praznika je full jednostavno i moguće da se nađeš u situaciji da ti je soba toliko razbacana da uopće ne znaš s koje strane da kreneš s pospremanjem. Nitko te neće osuđivati.

Prije nekoliko dana na Twitteru je krenula rasprava roditelja koji nikako da izađu na kraj sa svojom djecom tinejdžerima i pospremanjem sobe. Sve je pokrenuo jedan britanski voditelj koji se požalio na neurednog sina, a uskoro su razbacane sobe krenuli fotkati i brojni drugi roditelji i objavljivati ih na društvenim mrežama. Tako smo potaknuti tim trendom i člankom Roditelji 'sramote' svoju djecu tinejdžere na internetu – traži se vlasnik najneurednije sobe, odlučili pokrenuti nagradnjaču i zaviriti i u vaše sobe. Mislite da se vaša soba može po neurednosti natjecati s drugima i da ste najbolji spremači sobe kada  to želite biti? Ubijte dvije muhe jednim udarcem – pospremite sobu da ne morate više slušati konstantnu viku roditelja kako ste neuredni, a istovremeno imate i šansu nešto osvojiti.

via GIPHY


Dvije ćemo osobe nagraditi bonovima za mobitel! Zbog različitih iznosa dostupnih bonova ukupni iznos koji ćemo vam pokloniti ovisi u mreži koju koristite (Bon Bon - 90 kn, Tele2 - 110 kn, Simpa - 130 kn, A1 - 120 kn, Tomato - 120 kn). Sve što trebate napraviti kako bi sudjelovali u nagradnjači je poslikati svoju sobu u početnom razbacanom i neurednom stanju, a  zatim i pospremljenu, nakon velike akcije čišćenja. Te nam dvije fotke šaljite na mail info@teen385.com do sljedeće srijede, 28. kolovoza, do 12:00 sati. Tada objavljujemo dva dobitnika, vlasnike najboljih fotki, koje će odabrati redakcija Teena385.

Sretno svima!

Foto: YouTube printscreen / Giphy

M.T.

soba before & after neuredno . pospremanje nagradnjaca

Još vijesti