Slika nije pronađena

Većina škola je online što smanjuje mogućnost ljudi koje možeš zeznuti danas, ali zato su tu tvoji ukućani i braća i sestre. Ako ti nedostaje ideja kako ih zeznuti ove godine za prvi april, donosimo ti njih nekoliko koje su bezazlene, a zabavne.

Danas je prvi april, dan u godini kada nikome ništa ne vjerujemo jer znamo da svi pokušavaju provesti u djelo neku svoju zezanciju. Umjesto da drugi zezaju tebe, ove godine okreni stvar i napravi ti neku podvalu. Dok god se radi o nečemu što neće nikoga ozlijediti i povrijediti, zašto ne. Ako osoba zna prihvatiti šalu, daj mašti na volju. Donosimo ti nekoliko ideja kako zeznuti ljude oko sebe na prvi april ako ti ništa ne pada na pamet.

1.Presloži stvari po ormarićima i ladicama u kuhinji

Mamu i ukućane uvijek možeš zezati do mile volje jer znaš da se neće naljutiti, a čak i da se malo naljute, proći će ih za 5 minuta. Ovo je prank koji neće nikoga ozlijediti, samo će ti zadati posla, ali to je opravdano. Ako ti je škola online i dan ćeš provesti doma, zezni mamu tako da joj presložiš stvari po kuhinji – pribor za jelo na način da vilice staviš tamo gdje su bili noževi, žlice na mjesto gdje su kuhače... ili stvari iz jednog ormarića preseli u drugi, dovoljno da ju zbuniš i da se ne može snaći.

2.Papirić s natpisom 'hitno te trebam'

S druge strane, ako imaš školu kao i prije, a  ne online, ovo je super prank za tebe. Kada frendica (ili bilo tko, tko ti je žrtva) ne gleda, stavi im na stol papirić s natpisom 'HITNO te trebam' bez ikakvog potpisa. To će ih ubaciti u panični mood. Ako stvari krenu izmicati kontroli, to je trenutak kada je najbolje otkriti da je sve samo šala. Možeš na papirić koji ćeš ostaviti napisati koju god poruku želiš, za koju misliš da je idealna za tu osobu.

3.'Sretan rođendan!'

Ako želiš otići jedan korak dalje i napraviti nešto veći prank onda je tu fejk rođendan. Možda neće biti lako ovo izvesti, ali ako uspiješ, bit će urnebesno. Trebaš se samo nekako domoći Facebook računa svoje žrtve. Promijeni im rođendan na današnji datum. Vjerojatno neće ni skužiti da si to napravila, samo će im odjednom početi stizati rođendanske čestitke na zid i u inbox. Dok shvate i promijene, lavina će se zakotrljati.

3.Zamjena tipki na tipkovnici

Na laptopu ovo nije lako izvedivo, ali ako netko ima pravu tipkovnicu, gdje se tipke mogu lako izvaditi, onda itekako je. Na većini tipkovnica moguće je izvući tipke kako bi se ona mogla dobro očistiti, ali ovog puta ti to iskoristi da zamijeniš tipke. Nemoj ih baš sve izmiješati jer će biti očito, ali primjerice, slova M i N su jako slična i nalaze se jedno do drugoga – idealno da im zamijeniš mjesta. Većina zna već otprilike gdje je koje slovo kada tipka i ovo će ih totalno zbuniti.

5.Strgni zaslon od mobitela

Postoje aplikacije sa slikama zaslona za mobitel koje izgledaju kao da je ekran puknuo. Zamisli šok kada osoba uzme mobitel u ruku i prvo što vidi je oštećeni ekran? Ako se ne možeš domoći tuđeg mobitela, možeš ovo napraviti na svom, pogotovo ako imaš novi mobitel, i zeznuti mamu. Kada joj pokažeš da ti je mob pao i što se 'slučajno' dogodilo s ekranom, sigurno će reagirati.

6.Luk u čokoladnom umaku

I za kraj, jedna kulinarska ideja. Luk u umaku od čokolade ili karamele, što god ti se više sviđa je poslastica koju danas moraš napraviti. I skroz je jednostavna. Na štapiće samo nabodi luk (pazi da budu manje glavice) i umoči ih u karamelu ili dupli sloj rastopljene čokolade. Izgledat će kao fina čokoladna poslastica, a kada osoba zagrize u nju...

Pogledajte još:

Prankovi za prvi april: 5 super ideja kako zeznuti nekoga od ukućana i dobro se nasmijati (i zabaviti)

Najbolje prvotravanjske šale kojima ćete zagorčati život prijateljima

Smjesti im: šale za prvi travanj kojima možeš zeznuti svakoga

Prvi april Prvi travanj zezancija šale prankovi

Još vijesti