Slika nije pronađena

Danas je prvi april i bilo bi žao propustiti ovu priliku. Odaberi svoju žrtvu i kreni u akciju. Donosimo ti nekoliko prankova koje možeš isprobati danas na ljudima oko sebe.

Sretan prvi april svima koji slave! Samo zato što je situacija u svijetu ne baš najbolja, ne znači da se danas ne možeš malo našaliti sa svojim ukućanima. Kakva ti god glupost padne na pamet koju danas možeš izvesti, a imaš sve što ti treba – nemoj previše razmišljati, kreni u akciju. Ako ti pak ništa ne pada na pamet, donosimo ti nekoliko ideja koje možeš prilično lako realizirati.

1.Zalijepi nešto preko senzora na daljinskom

Uzmi papirić, selotejp u boji, ljepljivu traku, što god imaš i zalijepi preko senzora od daljinskog od TV-a. Gledaj kako tata pokušava upaliti TV, promijeniti program ili stišati zvuk.

2.Ključevi ispod vode

Uzmi ključ za koji znaš da će nekome sigurno trebati. Stavi ga u čašu, natoči čašu punu vode, uzmi tanku plastičnu daskicu za rezanje, stavi preko otvora čaše, drži čvrsto i okreni sve naopako, položi na kuhinjski ormarić tako naopako, izvuci daskicu i čekaj da nekome zatreba ključ. Neće tako lako doći do njega jer ako podignu čašu, sve će zaliti. Pogledaj video ispod za dodatno pojašnjenje.


3.Stavi prozirnu foliju na prolaz u neku prostoriju

Sigurno si vidjela slatke videe gdje ljudi zbunjuju pse kada zalijepe prozirnu foliju na prolaz iz prostorije u prostoriju pa oni ne mogu proći i ništa im nije jasno. Slično nešto možeš napraviti i s ljudima. U razini gdje je većini otprilike glava stavi nekoliko slojeva prozirne folije, uđi u tu prostoriju i pozovi nekoga (mamu, brata, sestru) i reci im da brzo brzo dođu jer nešto moraju vidjeti. Kada se zalete, neće primijetiti foliju i ravno će se zaletjeti u nju.

4.Sakrij punjače od mobitela tako da ih zalijepiš za strop

Kada nitko ne gleda, uzmi punjače za mobitele od svih ukućana, čvrsti selotejp i sve ih zalijepi za strop, po mogućnosti odaberi neki dio prostorije tj. stropa, u nekom kutu ili gdje je namještaj da ne bude previše uočljivo.


5.Iznenadi brata/sestru 'finim kolačićima'

Još jedan super prank koji će te dobro zabaviti je da zezneš nekoga i uvjeriš ih da misle kako si ispekla kolač. Uzmi spužvicu za prati suđe, izreži je na manje komadiće ako je veća i zatim nekoliko njih premaži čokoladnim namazom/šlagom, koliko je god potrebno da se ne vidi spužva. Nakon toga svoje kolačiće uvaljaj ili u neke čokoladne mrvice, šarene dekoracije za torte,  kokos... i na tanjuriću posluži nekome od ukućana (po mogućnosti biraj nekoga tko ne provodi vrijeme u kuhinji da ne budeš uhvaćen/a).Foto: Shutterstock.com - Aynur_sib/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Smjesti im: šale za prvi travanj kojima možeš zeznuti svakoga

Najbolje prvotravanjske šale kojima ćete zagorčati život prijateljima

Sutra budite malo zločesti – prvotravanjske fore koje će vaši prijatelji zapamtiti zauvijek!

ideje Prvi april zabava prankovi

Još vijesti