Slika nije pronađena

Mama i tata obično svojoj djeci daju kazne poput zabrane izlazaka ili korištenja interneta, ali ovim roditeljima to nije bilo dovoljno.

Roditelji Jacob i Angela Boggus iz New Mexica svakodnevno se suočavaju s hrpom kritika jer su odlučili svog sina vrlo neobično kazniti. U Washington Postu stoji da je njihov sin krao od njih te su oni odlučili poduzeti drastične mjere s obzirom na to da s `običnim` kaznama on nije htio promijeniti svoje ponašanje.

Prisilili su sina da živi mjesec dana u njihovom dvorištu kako bi `naučio lekciju`, a smatraju da ne rade ništa loše. `Pokušavamo sve ovo učiniti najbolje što možemo` tvrde roditelji. Kažu kako mu donose u dvorište hranu i vodu te da on može koristiti toalet i kupaonicu koji se nalaze u kući, a osim toga on mora ući unutra u 21 sat da bi išao spavati.


Brojni susjedi smatraju da je kazna koju su dali 16-godišnjem sinu prevelika pa su ih zato više puta prijavili policiji, no policija nije mogla reagirati jer roditelji ne čine ništa ilegalno. `Ako se on ponašanju ne nauči sada, postat će problem za cijeli svijet, a ne samo za nas` kažu roditelji.

Tinejdžer živi već dva tjedna ispod šatora u dvorištu, a roditelji će mu smanjiti kaznu ako napiše pet lektira koje je trebao napraviti tijekom školske godine. Što vi mislite, postupaju li ovi roditelji ispravno?


Izvor/foto: Twitter

I.P.

Pročitajte još:

Maštoviti roditelji: evo koje ste najčudnije kazne dobili

Od jeseni za sve prekršaje u školama iste kazne

Starci - saveznici ili suparnici?

tinejdžer u dvorištu u šatoru kazna za tinejdžera

Još vijesti