Slika nije pronađena

Video i glasovni pozivi već su nekoliko godini među popularnijim načinima korištenja tog prvotno servisa za dopkanje na koje korisnici troše otprilike dvije milijarde minuta dnevno, napisali su na svojem blogu u kojem su s oduševljenjem najavili ovaj update.

Naglasili su i da se nastavljaju fokusirati na privatnost i sigurnost, što su već započeli ukidanjem mogućnosti direktnog prosljeđivanja poruka zbog širenja lažnih vijesti. I u grupne video pozive su uveli end-to-end enkripciju i obećali da će funkcionirati diljem svijeta, bez obzira na različite mrežne uvjete. Nova značajka je dostupna na svim Android i iPhone uređajima.

Evo kako možete započeti grupni video poziv, ako još nikad niste. Odaberite osobu koju želite prvu nazvati i dodirnite ikonu video kamere u gornjem desnom uglu. Kad vam se ta osoba javi, ona može dodati novu osobu ili vi sami tako da dodirnete ikonu 'dodaj korisnika'. Tako u razgovor možete dodati i četvrtu osobu i razgovarati nesmetano s ekipom koju ne možete vidjeti uživo.


Za slučaj da niste baš raspoloženi da vas netko gleda možete na isti način započeti i audio grupni razgovor. U svakom slučaju, zvuči kao idealna opcija da se barem čujete s ekipom iz razreda, kvarta ili nekom drugom s kojom već dugo niste u kontaktu. Foto: WhatsApp/Pixabay

M.Z.

Provjeri još...

Što se to događa?! Crna točka 'ruši' WhatsApp u sekundi!

OMG WhatsApp više nećemo moći koristiti svi?!

OMG WhatsApp od 2018. neće raditi na nekim mobitelima – provjeri je li i tvoj među njima!

whatsapp grupni razgovor video novo dopkanje

Još vijesti