Slika nije pronađena

Suradnje ovog dvojca uvijek oduševe fanove, ali i sve ostale ljude koji barem i malo provode vrijeme gledajući videe na YouTubeu. Neobično prijateljstvo između Shanea i Jeffreeja rezultirat će još jednim serijalom, a ako se sudi po traileru, bit će itekako zanimljivo i dramatično.

Bez obzira koliko dugo ne objavljuje video, ali kada se god Shane Dawson vrati s novim, fanovi su tu, spremni i nestrpljivi. Isto je i sada. Objavio je trailer za novi serijal koji sprema, a u samo 10ak sati koliko je prošlo od njegove objave, trailer je pogledalo 5 milijuna ljudi. Osvojio je ljude diljem svijeta svojim zanimljivim odabirom i obradom tema, a jedan od svakako najpopularnijih serijala koje je imao na YouTubeu je onaj s Jeffree Starom. 'The Secret World of Jeffree Star' sada će dobiti nastavak sličnog imena 'The Beautiful World of Jeffree Star'.


Kroz trailer se vidi da ni u ovom serijalu neće nedostajati drame i suza. Pričat će se o svim dramama i prekidima prijateljstva u kojima je Jeffree imao glavnu ulogu, od novije drame s Tati i Jamesom Charlesom do one nešto starije drame s Manny Mua-om. Osim drame, trailer najavljuje i pogled u luksuzan život kojim živi Jeffree – poslovni sastanci, privatni avion, slatki trenuci s prijateljima... Na jednom Insta storyju Jeffree je otkrio da se ovaj serijal snima još od siječnja! Uz to, rekao je da će serijal biti bitan za make up svijet. O čemu će se točno sve u njemu raditi, nije detaljno otkriveno. Ono što se zna i što je najbitnije je da prva epizoda izlazi 1. listopada.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Jeffree Star i Shane Dawson su ju BRUTALNO ismijali! Najbolja recenzija proizvoda Kylie Jenner

Jeffree Star i Dolan Twins zamijenili su izglede! Jeffree je dobio 'bro makeover' i neprepoznatljiv je

Netko je Jeffreeju Staru ukrao 16,5 milijuna kuna vrijednu šminku - i FBI je uključen u potragu

novo serijal video youtube jeffree star shane dawson

Još vijesti