Slika nije pronađena

Djevojčica koja je oboljela od raka je nakon kemoterapije ostala bez kose zbog čega ju je bilo jako sram, a onda joj je njena BFF pripremila iznenađenje koje je dirnulo sve.

Merlee Pack je 9-godišnja djevojčica koja je oboljela od raka te joj je bolnica postala svakodnevica. Njena BFF zove se Cameron McLaughlin, a jako ju je razveselila vijest o tome da se Marlee vraća u školske klupe.

Nakon kemoterapije Marlee se vratila nešto drukčija, a najveća promjena je bila što je ostala bez kose, no njena prijateljica Cameron nije dopustila da se Marlee zbog toga osjeća posramljeno te je također obrijala glavu.


No, izgleda da se duh solidarnosti brzo širi jer su se drugi učenici, učitelji pa čak i ravnatelj odlučili na isti potez. `Budi hrabar, budi ćelav` geslo je pod kojim je 80 učenika obrijalo glavu te pokazalo podršku za svoju kolegicu.

Ošišanu kosu su donirali te su novac uplatili zakladi St. Baldricks koja skuplja sredstva za borbu protiv raka djece. `Nisam mislila da će se toliko puno ljudi odazvati na šišanje, ali sretna sam jer sutra ne moram jedino ja ćelava u školu` kaže djevojčica.Ovaj potez cijele škole je vrijedan hvale, a nadamo se da će u budućnosti učenici iz drugih škola iz cijelog svijeta biti više solidarni jedni prema drugima.

Foto: facebook.com

I.P.

Pročitajte još:

Oduzeli skrbništvo majci koja poštuje njenu odluku: tinejdžericu prisiljavaju na kemoterapiju

Tinejdžerica koja umire sastavila popis želja i rastužila sve

Majka YouTube zvijezde Caleba Logana otkrila razlog njegove prerane smrti

rak podrška prijateljici solidarnost