Shopping terapija

Tko će rasturiti u školi, koga će nasekirati starci, kome se smiješi nova veza, a kome će bogata teta podebljati budžet? Studeni će za jedne biti turbulentan, dok za druge i više nego idealan. 

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Početak 11. mjeseca će za naše ovnice i ovnove biti izazovan. Mogući su nesporazumi s roditeljima koji će se žaliti na vašu rasipnost ili na lošije ocjene u školi. No, već od sredine studenoga, situacija će se smirivati. U vaš će život ući neke nove osobe koje će vas u potpunosti oduševiti svojom osobnošću. Svi ovnovi i ovnice koji su u vezama, imat će u svojim boljim polovicama najbolji oslonac i podršku, dok se samcima smiješe odlične ljubavne prilike.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Drage naše bikice i bikovi, pred vama je divan mjesec. Sredinom mjeseca možete očekivati priljev novčanih sredstava. Moguće je da će vas posjetiti baka ili bogata tetka, kojoj ste toliko neodoljivi i koja će potpomoći vaš budžet. Taj će vam novac tako dobro doći te ćete ga odmah utrošiti na stvar koju ste si već dugo željeli kupiti. Prijateljski i ljubavni odnosi bit će bez turbulencija, dok ćete školski imenik puniti najboljim ocjenama.

Blizanci ( 21. svibnja - 20. lipnja)

Studeni su mjesec u kojem će blizanci napraviti promjenu o kojoj su dugo sanjali. Moguće da je to promjena frizure ili boje kose, dok će se neki od vas odvažiti na renovaciju sobe. Samo naprijed, promjene su uvijek dobrodošle, a zvijezde su na vašoj strani. Otkrit ćemo vam malu tajnu: vaša bolja polovica mogla bi vam pripremiti malo romantično iznenađenje na kraju mjeseca.

Rak (21. lipnja – 22. srpanj)

Kroz studeni će rakovi imati tolike nalete kreativnosti. Intenzivno će razmišljati o dekoraciji i stvaranju čim ljepšeg božićnog ugođaja u domu, eksperimentirati će s receptima za božićne kolačiće i polako planirati što će ostaviti pod bor svojim najdražima. I dok ste glavom već u prosincu, nemojte zaboraviti školske obveze, jer one se samo gomilaju i moglo bi vas iscrpiti dok u jednoj noći budete pripremali prezentaciju iz biologije i paralelno učili za test iz povijesti.

Lav ( 23. srpnja – 22. kolovoza)

„Love is in the air“. Za vas će studeni biti toliko ljubavni mjesec, da ćete se osjećati kao da je veljača ili valentinovo. U život će vam ući osoba, zbog koje ćete izgubiti tlo pod nogama. Bit će to ljubav na prvi pogled i početak veze koja obećava. Svi oni koji su u vezama, mogu očekivati prekrasne trenutke sa svojom boljom polovicom. No, tko ima sreće u ljubavi, nema u poslu. Zbog leptirića u trbuhu i glave u oblacima, zapostavit ćete svoje obveze u školi i kod kuće, a one se neće riješiti same od sebe.

Djevica (23. kolovoza – 23. rujna)

Uvest ćete neku dodatnu izvannastavnu aktivnost u svoj raspored. Dobra odluka, zvijezde blagoslivljaju takve poteze. Profesori u školi mogli bi vam ponuditi neke nove projekte ili predložiti pripreme za školska natjecanja, a to biste svakako trebali prihvatiti. Djevice sa solo-statusom žare i pale svojom pojavom pa će primati ljubavne ponude sa svih strana. Iskoristite ovakvu dobru priliku i odazovite se pozivu na kavu.

Vaga (24. rujna - 22. listopada)

Drage vage, početkom mjeseca mogle biste se suočiti s manjim nevoljama. Iznenadni testovi u školi za koje niste učili, mogli bi vam donijeti pokoju lošiju ocjenu u imeniku, čak i jedinicu. No, vi ćete to ispraviti. Krajem mjeseca privest ćete neke obveze kraju, koje ste dugo odgađale, a neke od vas posvetit će se volontiranju u udruzi, gdje ćete upoznati hrpu zanimljivih ljudi. Ta nova poznanstva i kontakti koristit će vam u daljnjem periodu.

Škorpion ( 23. listopada – 22. studenoga)

Početkom mjeseca osjećat ćete se odlično. Sve će vam ići od ruke i bit ćete uspješni u svim životnim poljima. No, približavanjem kraju mjeseca, idilična situacija će se narušiti. Mogući su sukobi s profesorima u školi, roditeljima kod kuće pa čak i svađe s braćom ili sestrama. No, sve je to život, ne može sve uvijek biti idealno. Nagomilanu nervozu liječit ćete na Black Friday popustima. Ponekad i shopping može biti terapija.

Strijelac (23. studenoga – 21. prosinca)

Strijelčice i strijelci, smirite malo strasti tijekom studenog. Ne morate planuti baš na svaku sitnicu. Dugi jezik mogao bi vas skupo koštati. U sukobima nemojte uvijek tjerati vodu na svoj mlin, već tražite kompromisna rješenja. Ovo nije mjesec za neke drastične promjene pa ako ste planirali važnije životne odluke, odgodite to sve za prosinac. Mogući su problemi sa zdravljem, stoga savjetujemo da čuvate imunitet i odležite prehlade i virozice kod kuće.

Jarac (22. prosinca – 19. studenoga)

Nešto ćete nam biti usporeni u narednim danima. Nemojte propustiti dobre prilike. Već dugo škicate onog zgodnog dečka iz susjedstva i ništa ne poduzimate? Apsolutna pogreška – riskirajte i približite mu se, jer sreća prati i nagrađuje hrabre. Zašto se u školi ne želite javiti kad znate pitanja na profesorov odgovor, zašto ne želite riješiti onu lektiru koja vas već čeka par dana? Sad je vrijeme da se pokrenete. U školi biste mogli zasjati, samo: vama se ovog studenog neće baš ništa dati raditi.

 

Vodenjak (20. siječnja – 19. veljače)

Studeni će biti takav mjesec u kojem ćete poželjeti uopće ne izlaziti iz kreveta. Živcirat će vas svi pomalo, od roditelja koji će se često žaliti na vas, bolje polovice koja nije tu kad zatreba, preko „prijatelja“, za koje ćete shvatiti da i nisu ono za što se izdaju te da vas tračaju iza leđa. Očekuje vas manjak energije i emocionalni stres. Bit će to pravi test snage. No, vi ste po prirodi optimiste i znate da crnim vremenoma prije ili kasnije mora doći kraj. To je uistinu tako, poslije kiše, dolazi uvijek sunce.

Riba (19. veljače – 20. ožujka)

Ovaj mjesec ćete biti apsolutno koncentrirane na školu, učenje, obveze i izvannastavne aktivnosti. Nizat ćete petice u imeniku, profesori će vas hvaliti pred starcima na roditeljskom sastanku, a i vi ćete se osjećati zadovoljno na kraju, kad vidite da su se vaš trud i zalaganje isplate. Bravo ribice, radni elan i energija koju ćete imati tijekom ovog mjeseca donijet će vam mnoge koristi. Samo nastavite tako!

 

mjesečni horoskop Horoskop za studeni ovan bik blizanac rak lav djevica vaga škorpion strijelac jarac vodenjak riba astrologija

Još vijesti