Ribu, škorpiona ili raka ne možeš varati

Među horoskopskim znakovima ima hodajućih poligrafa: ljudi im mogu lagati, ali ih ne mogu slagati.

Imaš li ti u svojoj blizini prijateljicu koja jednostavno zna svaki puta kada netko laže ili kada nešto jednostavno nije onakvim kakvim se na prvu čini?

Ti joj želiš pripremiti party iznenađenje za rođendan, a ona te odmah prokljuvi da nešto smišljaš. Ti joj želiš sakriti da si u depresiji, jer ne želiš da se brine, a ona ti odmah kupuje omiljenu čokoladu, jer vidi i osjeća da nešto s tobom nije uredu. Dapače, intuitivno je predosjetila da onaj frajer s najslađim osmijehom i nevinim izrazom lica nije bio za tebe i lijepo te upozorila, a ti je nažalost nisi poslušala pa sad liješ suze.

Ma tvoja frendica mora da je rođena u horoskopskom znaku Ribe, Škorpiona ili Raka.

Riba

Tvoja ti je frendica riba nedavno pričala kako je sanjala da si na testu iz matematike dobila jedinicu. Kad tamo, profa zakazala test, a ti stvarno pokupila jedinicu. Pitaš se: „dobro curo, jesi li ti prorok, baba Vanga ili Nostradamus?“ Ali to je tako s ribama, one sanjaju proročanske snove. Da ne govorimo kako osjete da nešto ne valja s ljudima, čak i onda kada se čini da je sve u najboljem redu.

Škorpion

One su hodajući detektori laži i majstorice razotkrivanja istine. Flertovala si s onim zgodnim dečkom iz 4.c i maštarala o vezi s njim. No tvoja ti je Škorpionka rekla da te frajer mulja i dokazala to. Otvorila je lažne profile na dejting aplikaciji gdje je pronašla tvog dečka, uspjela dogovoriti s njim spoj i onda ti pokazala s kim imaš posla. Bolno, ali u stilu škorpiona: osjetila je da nešto ne valja, istražila, razotkrila i spasila te razočarenja.

Rak

U posljednje se vrijeme osjećaš „potonulo“, ali ne želiš o tome govoriti nikome pa ni svojoj frendici Račici. Ne zato što joj ne vjeruješ, već ti je toliko draga, da je ne želiš zabrinjavati svojim problemima. Nisi joj rekla niti riječi, a ona će te pitati samo odjednom: „Što ne valja?“ I dok ćeš ti smišljati odgovore, ona će ti predložiti odlazak na kavu ili „shopping terapiju“, jer zna da ti je sada potreban netko tko će ti dati lijepu riječ ili jednostavno biti rame za plakanje. A njoj to nije problem, jer Račica bi dala i krvi za one koje voli.

 

detektori laži poligrafi Horoskop horoskopski znakovi riba Škoprion rak znakovi kojima ne možeš lagati

Još vijesti