Slika nije pronađena

Sigurno si već čula da se svaki horoskopski znak ima svoju srodnu dušu među ostalim znakovima. Znaš li koji je tvoj, od kojeg je bolje da bježiš glavom bez obzira?

Upozoravamo te da su ovo samo astrološke pretpostavke – horoskop nam služi samo za zabavu. Ali nas prilično dobro zabavlja, zar ne? Pa krenimo...


OVAN

Nikako se ne slaže s rakom i jarcem.
Najbolje se slaže s vodenjakom, blizancima, lavom i strijelcem.

Zašto? Jer su ovnovi burni i energični, natjecateljskog duha i dominantni. Flert im je omiljena razbibriga, prilično su strastveni, ali ne i odani. Ovnovi nemaju energije ni volje za introvertirane rakove i jarčeve.

BIK

Najlošije se slaže s blizancima i vodenjakom.
Najbolje se slaže s rakom, djevicom, jarcem i ribama.

Zašto? Jer bik traži senzualnost, sigurnost i stabilnost. Oni su jednostavni – za sreću im trebaju dobra hrana, udoban dom, mir i spokoj. Bikovi ne vole opasnosti ni iznenađenja i prilično su tvrdoglavi.

BLIZANCI

Najgore se slažu s djevicom i ribama.
Najbolje se slažu s lavom, ovnom, vagom i vodenjakom.

To je najuzbudljiviji znak horoskopa – njihove oči stalno znatiželjno vrludaju i vatreni su u ljubavi. Isprobat će brojne prije nego se smiri s jednim partnerom, ali tada će biti vjeran zauvijek.

via GIPHY

RAK

Nikako ne funkcionira s ovnom i vagom.
Najbolje funkcioniraju s bikom, škorpionom, djevicom i ribama.

Rakovi su luckasti, zabavni, ali i teški. S njima nema ničeg površnog ni plitkog – traže sigurnost i praktičnost, a zauzvrat nude svoju mekanu unutrašnjost – to su najkreativniji i najmaštovitiji ljudi koje ćete upoznati.

LAV

Najlošije se slaže s bikom i škorpionom.
Najbolje se slaže s ovnom, blizancima, vagom i strijelcem.

Lavovi vole slobodu, dobru hranu, fina pića, ekscentričnost, strast i humor. Vole da im se udovoljava, da su u centru pažnje, ali u isto vrijeme imaju veliko srce, otvorenog su karaktera i s dobrim smislom za humor.

DJEVICA

Najgore se slaže s blizancima i strijelcem.
Najbolje se slaže s bikom, jarcem, rakom i škorpionom.

Djevica je sama sebi najgori neprijatelj – zaljubit će se u osobu koja može vidjeti preko njezinih pomno izgrađenih zidova i ukloni njezin strah od ljubavi. Djevice su jako pedantne, analitične i marljive. Iznimno su posvećene partneru i traže apsolutnu odanost.

via GIPHY


VAGA

Najlošije se slaže s rakom i jarcem.
Najbolje funkcionira s blizancima, lavom, strijelcem i vodenjakom.

U ljubavi se koristi svim mogućim trikovima, ali kada ulovi partnera, često ne zna što bi s njime. Ipak, vage su kooperativne, miroljubive i ne vole biti same. Žele miran život, ravnotežu i cijene opuštenost kod partnera.

ŠKORPION

Najgore se slaže s lavom i vodenjakom.
Najbolje se slaže s rakom, djevicom, jarcem i ribom.

Škorpione krasi mirnoća, sabranost i jako dobro čuvaju tajne. Za prodrijeti do njihovog srca treba vremena, a kod partnera cijene inteligenciju i iskrenost. Tvrdoglavi su i samovoljni pa bolje da bježe od presličnih lavova i vodenjaka.

STRIJELAC

Nikako se ne slaže s djevicom i ribama.
Dobro funkcionira s ovnom, lavom, vagom i vodenjakom.

Strijelcima treba sloboda pa ne funkcioniraju s 'priljepcima'. Za vezu s njima treba 'otpustiti povodac' jer su znatiželjni i ekstrovertirani, ali i osjećajni i ekspresivni. Imaju natjecateljski duh, ali su odani.

via GIPHY


JARAC

Loše funkcionira s ovnom i vagom.
Dobro funkcionira s bikom, djevicom, škorpionom i ribama.

Osobe rođene u horoskopskom znaku jarca su neovisne i tvrdoglave, sklone šefovanju, ali ispod stroge vanjštine se krije lojalna i velikodušna narav. Marljive su i pedante, ali teške osobe – bit će dobre onome tko ih uspije 'ukrotiti'.

VODENJAK

Najlošije se slaže s bikom i škorpionom.
Najbolje se slaže s ovnom, blizancima, vagom i strijelcem.

Vodenjaci vole neovisnost i vole vrijeme provoditi sami jer su vizionari po prirodi. Trebaju maštovitog, iskrenog i komunikativnog partnera, ali prvenstveno onog tko će cijeniti njihovo mišljenje i reći im da su uvijek u pravu.

RIBE

Najlošije se slažu s blizancima i strijelcem.
Najbolje se slažu s bikom, rakom, škorpionom i jarcem.

Ribe su kreativne, nježne, suosjećajne i intuitivne, ali i introvertirane. Daju sve od sebe da im partner bude zadovoljan, lojalne su i brižne. Nervira ih nemir koji u život unose blizanci i strijelci. 

via GIPHY


Foto: Pinterest/Shutterstock/Giphy

M.Z.


Pročitajte još:

VELIKI JESENSKI HOROSKOP Kakva avantura čeka bikove, zašto će djevice biti sretne i zašto će blizancima biti super?

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane – pogledaj koja vrsta inteligencije je tvoja jača strana

Od slatkih do 'kiselih' - koji horoskopski znakovi su defo najbolji, a od kojih ekipa bježi?

ljubav blizanci Horoskop ovan djevica rak bik jarac ribe lav strijelac škorpion vaga Karakteristike vodenjak

Još vijesti