Slika nije pronađena

Koliko majoneze možeš ti pojesti u tri minute? Sigurno ne više nego ova profesorica koja je postavila novi Guinnessov svjetski rekord. Njeni su učenici sigurno ponosni!

Guinnessova knjiga rekorda puna je neobičnih uspjeha i postavljenih rekorda u jako čudnim kategorijama. Jedan od tih čudnih je i ovaj koji je postavila jedna profesorica matematike. Michelle Lesco iz SAD-a upisala je svoje ime u knjigu rekorda jer je uspjela u samo tri minute pojesti najveću količinu majoneze ikad. Uspjela je u tom vrlo kratkom vremenu pojesti čak tri i pol staklenke majoneze!


Otprilike, te tri i pol staklenke koje je uspjela pojesti su sadržavale oko 2.4 kg majoneze. Osim, ovoga, profesorica drži rekord i u najbrže pojedenoj porciji tjestenine te je najbrža i u jedenju hot doga bez ruku (jednog je pojela u 20 sekundi).

S obzirom da je vrlo mršava i niska nitko ne može vjerovati kako joj ovako nešto polazi za rukom. Otkrila je da je upravo to najveća pogreška koju ljudi misle o natjecateljima u brzom jedenju. To uopće ne moraju biti debeli i jaki ljudi. Bitan je brzi metabolizam, koji ima i Michelle, a zbog čega može pojesti tako velike količine hrane u tako kratkom vremenu. Kako bi bila uspješna, ovo ipak nije dovoljno, prije natjecanja mora i 'vježbati' želudac kako bi se dovoljno raširio i mogao primiti tako veliku količinu hrane.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

WTF?! Profesor ih je natjerao da nose kartonske kutije na glavama – htio je spriječiti prepisivanje

[WTF] Knjige o Harryju Potteru izbačene su iz školske knjižnice jer sadrže STVARNE čarolije
Internet je izvan sebe od šoka - ova djevojka je identična Regina George iz filma 'Mean Girls'!


Majoneza guinnnessova knjiga rekorda svjetski rekord učiteljica

Još vijesti