Slika nije pronađena

Svjetski rekord se može postaviti u bilo čemu, ali iako ima tolika opcija, nije ih baš toliko lako oboriti. Ipak, oni koji su rođeni u sljedećih šest znakova zodijaka imaju dobre šanse da nekada tijekom života u tome stvarno i uspiju i upišu svoje ime u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda.

Nekada ti šansa da oboriš svjetski rekord može jednostavno pasti u krilo, primjerice da ti slučajno u vrtu izraste najveća rajčica ikada. U drugim se slučajevima ipak treba potruditi, treba biti odlučan i posvetiti se cilju. Obaranje svjetskog rekorda je posao koji nije šala, zahtjeva ustrajnost, a to nije za svakoga. Ovih šest horoskopskih znakova u budućnosti čeka obaranja nekog rekorda, jesi li i ti među njima?

JARAC

Postoje tri kvalitete koje treba imati osoba koja će oboriti svjetski rekord: odlučnosti, sposobnost da obraćaju pažnju na male detalje i znati i moći pratiti pravila. Jarac posjeduje sve ove tri kvalitete. Ako ovaj znak odluči da će oboriti svjetski rekord, imaju odlučnost da rade na tome dok god ne uspiju. Kod obaranja svjetskog rekorda nema zaobilaženja pravila, treba dobro paziti i na svu administraciju oko prijave rekorda, a Jarčevima to nije problem, jer kršenje pravila je ionako za njih nepoznat pojam.

Svjetski rekord koji ovaj znak može oboriti: Svi rekordi koji se odnose na izdržljivost u nekoj situaciji.OVAN

Neke osobine koje će Ovnovima pomoći da obore svjetski rekord je jedinstvenost, neustrašivost i njihova potreba da u svemu budu uspješni. Ovaj je znak kompetitivan na dnevnoj bazi pa ne čudi da će u nekom trenutku tu osobinu odlučiti iskoristiti i za neki veći pothvat. Znaju da su posebno i žele da to i svi drugi saznaju. Spremni su sve riskirati kako bi uspjeli u nečemu!

Svjetski rekord koji ovaj znak može oboriti: Skok s padobranom s najviše visine.

LAV

Istina je da će Lavovi bez obzira na sve uvijek biti u centru pažnje i uvijek će im se svi diviti, jer su jednostavno takvi, ali neki veći uspjeh im je uvijek privlačan. Imaju puno energije koju će usmjeriti na krajnji cilj, u ovom slučaju obaranje rekorda i zato imaju dobre šanse da stvarno u tome i uspiju. Najgora noćna mora ovog znaka je da netko misli kako su dosadni i prosječni, zato će se uvijek potruditi da budu što posebniji i da njihovo ime ostane negdje zapisano kako bi im se i buduće generacije mogle diviti.

Svjetski rekord koji ovaj znak može oboriti: Najveći broj pratitelja na YouTubeu.ŠKORPION

Škorpioni su ljudi koji su izrazito fokusirani i koji imaju potrebu za postizanjem moći. Ambicioznost u kombinaciji s inteligencijom će ih odvesti daleko, čak i do knjige svjetskih rekorda. Mogu skužiti i napraviti stvari koje drugi ne mogu ni zamisliti. Nema tog problema za koji Škorpion neće pronaći rješenje.

Svjetski rekord koji ovaj znak može oboriti: Najviše pročitanih knjiga.

DJEVICA

Ako rođeni u ovom znaku poželi oboriti svjetski rekord, oni će prvo dobro istražiti temu, osmisliti korak po korak cijeli plan kako do toga doći i onda će se baciti na realizaciju. Cijelu će temu ili aktivnosti koja ih zanima 'rastaviti' do najsitnijih detalja kako bi ju što bolje shvatili, a jednom kada u tome uspiju, nema šanse da neće uspjeti napraviti bolje od nekog drugog. Poznavajući njih, vjerojatno neće oboriti neki postojeći rekord nego postaviti neki skroz novi.

Svjetski rekord koji ovaj znak može oboriti: Najviše skupljenog novca za neku humanitarnu udrugu.BIK

Bikovi su uporni, odlučni i tvrdoglavi. Jednom kada si oni nešto zamisle, nema te sile koja će im pomrsiti planove. Kada odluče koji će svjetski rekord napasti krenu s vježbanjem, vježbanjem i još malo vježbanja – koliko je god potrebno da budu najbolji. Ako iz prve i ne uspiju, to ih neće pokolebati, pokušat će ponovno. Možda će imati zastoje i smetnje na putu do obaranja rekorda, ali to će im samo biti dodatna motivacija za uspjeh.

Svjetski rekord koji ovaj znak može oboriti: Najveća kolekcija umjetnina.

Foto: Freepik – kues1/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Svaki znak zodijaka dijeli karakterne osobine s jednom životinjom – koja je tvoja?

Otkrij koji su najkreativniji znakovi zodijaka – totalno su čarobni i inspirativni!

Saznaj koje su top tri zavodnice zodijaka zbog kojih dečki *gube razum*

Horoskop svjetski rekord uspjeh obaranje znakovi zodijaka

Još vijesti