Slika nije pronađena
Ponedjeljak je, krenula je škola, a ako još prvi sat pišeš test iz matematike – koma (i sretno). Budući da su rijetki oni koji prirodno ponedjeljak doživljavaju kao `super´ dan, nema nam druge nego se potruditi da on upravo takav postane. Boljeg načina za to nema od smijeha, a najslađe je nasmijati se na tuđi račun.

Je li ti se ikada dogodilo da si `opalila´ selfie na kojem si super ispala, no u pozadini – totalni fail? Takve fotke sigurno nisi objavila na Instagramu, no nekima očito malo `bruke´ ne smeta na radost svih nas. Tome svjedoče i ove `selfi´ fotke koje će te dobro nasmijati.

#1 Pas se pobrinuo za `fora´ pozadinu#2 Još jednom psu su dosadili selfiji#3 WC selfie koji je otišao predaleko#4 Što?#5 Žali se na gužvu u prometu, ali pogledajte joj naočale#6 Ono kada te tata opako zbruka#7 Dečko, obuci hlače#8 Ogledalce ogledalce moje, najveći lažljivac tko je? (Napisala je kako ju je uslikao `dečko´)#9 Klasični Photobomb#10 Jeste skužili gdje se sakrio?#11 Ono kada ti sestra ide na živce, ali baš jako#12 Mamin sin#13 I pauk voli selfije


Je li se nešto slično dogodilo i vama?


Foto: Instagram/ 9Gag

S.T.R./ 9Gag

Učenici peru, čiste, recikliraju: Možeš li zamisliti ovako nešto u svojoj školi?

Kosa u repu ili punđa - što tvoja omiljena frizura govori o tebi

Prepoznaješ li se? Stvari koje kuže samo oni koji obožavaju slatko

Sefi photobomb fail smijeh

Još vijesti