čips

Kriza u svijetu zahvaća sve pa i proizvođače čipsa. Ionako se svi uvijek žale kako u vrećicama čipsa ima više zraka nego same grickalice, sada će se taj omjer još više povećati, ali u lošem smislu. Još više zraka, a manje čipsa.

Čips i smoki kao dvije najpopularnije grickalice kod nas svi kupuju. Svatko ima svoje preferencije, ali svi proizvođači čipsa, osim Pringlesa, uvijek nas razočaraju jer u vrećicama ima više zraka nego čipsa. Pa ipak, i dalje ih kupujemo, jer volimo čips. Sada je došlo upozorenje od jednog proizvođača da zbog krize moraju još smanjiti količinu čipsa u svojim pakiranjima. Ali cijena će ostati ista, piše LadBible. Radi se o Doritos čipsu. U svakoj će vrećici tako po novom biti čak 5% manje čipsa! Zvuči malo, ali i to je previše!

Da je ovo stvarno istina, potvrdili su iz tvrtke koja proizvodi ovaj čips. Njihova osoba za medije je ispričala da je to nešto što moraju napraviti, zbog inflacije, koje zahvaća sve, uključujući i njih. Uzeli su malo iz svake vrećice da mogu i dalje nastaviti proizvoditi čips, a cijenu ostavili istu. Nismo baš sretni s tim, ali barem su bili dovoljno fer da to priznaju javno, a ne da prešute i prave se kao da se ništa nije dogodilo. Doritos je američka marka čipsa od tortilje, a ako se mijenja situacija u SAD-u, mijenja se i u ostatku svijeta jer su oni njegovi proizvođači.  

Pogledajte još:

Jesi li čips osoba ili sladoled osoba? Evo što tvoje omiljene grickalice otkrivaju o tvom karakteru

Zaboravite na čips i čokoladu: Ovih 5 zdravih i prefinih grickalica možete jesti bez imalo grižnje savjesti

Ne možeš ga prestati grickati? Znanost je dokazala zašto je čips naprosto neodoljiv

čips količina čipsa u vrećici grickalice doritos

Još vijesti