Slika nije pronađena

Luka Prgić nikoga ne prestaje fascinirati svojim inspirativnim nastupima, svugdje, pa tako ovaj put i u školi. Naime, održao je prezentaciju u svom, naravno, glazbenom stilu.


Ovaj srednjoškolac koji pohađa Ekonomsku i turističku školu u Daruvaru, definitivno je zaradio dodatne bodove kod svoje profesorice koja je objavila video Luke na svojoj Facebook stranici. Sanja Sulik, njegova profesorica, u svom statusu je istaknula da se osjeća motivirano i rekla: 'Super mi je kad se učenici potrude napraviti nešto drugačije! On ovako voli i zna, a ja podržavam i prihvaćam. Promocija turizma na malo drugačiji način... Bravo Luka!'.
U videu je Luka kroz pjesmu svima dao svoj prikaz Hrvatske jer, kao što sam u videu ističe: 'Ja stvarno nisam mogao izabrat' destinaciju, o kojoj bih volio radit' prezentaciju, pa sam zato skupio neku inspiraciju, da predstavim zemlju - moju Kroaciju'.

Više možete pogledati u videu:Luka je do sad snimio već četiri pjesme, uključujući i jednu božićnu, a više o njemu, njegovim pjesmama i o tome gdje pronalazi inspiraciju možete saznati u članku 'Opet božićni su dani, još smo uvijek u banani' – Luka u 'Božićnoj' objasnio poantu blagdana [VIDEO].

Foto: YouTube Screenshot/ Facebook

M.S.K.

Pogledajte još:

'Opet božićni su dani, još smo uvijek u banani' – Luka u 'Božićnoj' objasnio poantu blagdana [VIDEO]

'Svaki dan je isti, sve je teže ustat...' – Luka opjevao svakodnevicu srednjoškolaca [VIDEO]

Predviđena joj je propast, a ruši rekorde – znate koja je najslušanija pjesma 20. stoljeća?

pjesma Domaća zadaća facebook video luka prgić