Slika nije pronađena

Ljubavni ugriz može biti problematičan jer ne želiš da ti mama i tata vide, a najbolji način kako ga sakriti bilo je uz pomoć šminke ili pokušati namjestiti kosu tako da ga pokriva. Jedna cura je sada otkrila trik kojim se ona koristi kada treba sakriti ljubavni ugriz – i za 5 minuta, kao da ga nikada nije ni bilo.

Otići u školu s ljubavnim ugrizom ili doći doma pred starce ne zvuči baš kao zabavna ideja. Svima se nekada dogode da završe na vratu s ovim 'detaljem', a kada vidiš kako je lako riješiti ga se, više se uopće nećeš brinuti zbog toga. Treba ti samo jedna jedina stvar koju svi imaju u kuhinji, metalna spravica za miksati. Ovo:I ništa više! Cura je pokazala ugriz koji joj je dečko ostavio na vratu, a koji izgleda dosta veliko i uočljivo, ne baš nešto s čime želiš hodati okolo danima. Tvrdi da je jedina stvar koju je koristila da ga se riješi samo metalna miješalica s kojom je miksala po vratu kao da miksa jaja. Čak je pokazala svima s ručnikom i vlažnim maramicama da nije stavila šminku preko ugriza već da ovo stvarno radi.

@mads.larocque

Guys I am so happy rn! Lifesaver!! ##fyp ##foryou ##hickeyremoval ##remedy

original sound - Madissonlarocque

Njen recept je da samo trebaš raditi isto što i ona s miješalicom nekih 5 minuta i rezultat će biti čist vrat, kao da na njemu prije 5 minuta nije bio ogroman ugriz. Dva sata nakon što je ovo napravila, snimila je video – i jasno je da se ništa nije 'vratilo' i da i dalje izgleda normalno. Kada ti sljedeći put dečko napravi ugriz, ili ti njemu, a ne želite da drugi vide, samo napravite ovo i bez brige ste.

Pogledajte još:

Celebrity beauty stručnjak nudi najbolje savjete - kako sakriti i najgori ljubavni ugriz!

Problem nakon ljubljenja – kako sakriti ljubavni ugriz?

Svaka će se cura poistovjetiti s ovime: 11 'problema' koje imamo baš uvijek kada dođe ljeto

Ljubavni ugriz kako sakriti trik