1

Nisi jedina koja se svake godine kada dođe ljeto bori s istim problemima. Sve cure imaju slične stvari koje ih muče, samo neće uvijek o njima pričati s drugima pa misliš da si ti jedina koju tako nešto opterećuje.


I onda neka netko kaže da je curama lako! Kada dođe ljeto, kao da se odjednom pojavi skroz novi set problema s kojima ne znamo kako se nositi. Od dlačica koje izrastu u doslovno tri sekunde nakon što smo ih obrijali do muke zvane potraga za savršenim badićem, koja uvijek završi tako da si ljuta, živčana i imaš izjave poput 'ja ove godine neću ići na kupanje!'. Sve su ovo sitnice i mali problemi, ali nekada nas jednostavno izlude i izbace iz takta. I redovito se pojavljuju svake godine kada dođe ljeto. Znamo da će i tebi biti sigurno poznate ove situacije, a o kojima se sve radi, pogledaj u nastavku…

1.Obriješ dlačice na nogama, a one su sljedeće jutro već vidljive


Foto: zombijana / Instagram

Kako je ovo uopće moguće? Obriješ noge navečer u nadi da će ti biti lijepo glatke sutra cijeli dan i navečer za druženje, a dok dođe večer sljedećeg dana, već osjetiš da te grebe kada po prođeš rukom po nogama.

ljetni problemizabavnocure i ljetoženski problemi

36.489
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!