0

Naravno da uživaš u ljubljenju sa svojim dečkom ili simpom i nema ništa bolje od toga kad te počne ljubiti i po vratu. I koliko god da je mrak i najbolji osjećaj na svijetu, toliko je velika opasnost od nastanka ljubavnog ugriza.

Male okrugle modrice na vratu često nastaju nakon što te dečko ljubi malo jače po vratu, može nastati nakon 'cuclanja' ili laganog grickanja te osjetljive kože. Nije da tebi to smeta, ali smeta mami/tati/učiteljima od kojih to treba sakriti. Dajemo ti nekoliko trikova kako sakriti ljubavni ugriz.1. Odmah u nastajanju – ako osjetiš da te tvoj dečko malo jače ljubi po jednom mjestu na vratu jednostavno mu pažnju skreni na neki drugi dio tijela, a ti rukom nekoliko puta protrljaj po mjestu na kojem te on malo prije ljubio.

2. Led pomaže – nakon što dođeš kući ljubavni ugriz nježno izmasiraj ledom. Led smanjuje natečenost i sprječava protok krvi. Nikada ne stavljajte led izravno na masnicu jer može pogoršati stanje i stvoriti ozeblinu, zamotaj ga u papirnati ručnik ili krpu.

3. Toplo odmah nakon - prvo s hladnim oblogom masirajte mjesto kako bi spriječili daljnje krvarenje iz netom oštećenih kapilara. Nakon što se koža malo oporavi od hladnog leda, lagano prisloni ručnik koji si umočila u toplu vodu kako bi kroz kapilare počela teći svježa krv. Možete koristiti i tople i hladne vrećice čaja.4. Aloe vera – ona je poznata po svojim iscjeliteljskim sposobnostima i po tome koliko je dobra za kožu, rane, ubode, opekline i ugrize. Tako će ugriz brže nestati, a gel ili kremu treba mazati nekoliko puta dnevno na mjesto ugriza te pričekati 10 minuta i obrisati.
5. Puder kao klasika – cure često koriste zelene, žute ili losos nijanse korektor kao bazu, a zatim puder svoje nijanse.6. Marama uvijek pri ruci – ako je baš ljeto onda nemaš šanse, ali u ostalim situacijama marama je super rješenje.

*I ako ne želiš sve ovo prolaziti, slobodno napomeni svom dečku da ne želiš da ti ostavlja tragove po vratu.

Foto: Pinterest

I.I.

Pročitajte još:

Čudne stvari koje primjećujemo dok se ljubimo s nekim

Što sve trebamo znati prije prvog poljupca - podijeli svoj savjet

10 znakova da se loše ljubiš – ali možeš ih promijenitipoljubacljubljenjeljubavni ugriz

36.473
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!