Slika nije pronađena

Učenici osječke 3. gimnazije doživjeli su neugodno iznenađenje jer je po njih za maturalno putovanje u Španjolsku došao oštećeni autobus. Zbog cijele situacije roditelji su se žalili jer su putovanje platili preko 3 tisuće kuna, a bus ne bi trebao niti voziti.

Jučer nešto prije 18 sati na parkiralištu ispred Bille u Trpimirovoj ulici u Osijeku okupio se velik broj roditelja koji su došli ispratiti svoju djecu, maturante III. gimnazije (prirodoslovno-matematičke) na maturalno putovanje u Španjolsku. Međutim, ni dva sata kasnije, autobus, preciznije, dva autobusa, planirana za to putovanje, još nisu bila krenula – piše Glas Slavonije.

`Odlučili smo se lokalpatriotski za osječku tvrtku, a dobili smo pajserom po glavi`  rekao je nam je jedan roditelj. Naime, roditelji su za maturalno putovanje odabrali osječku putničku agenciju Panturist, a umjesto dva očekivana Panturistova autobusa, na parkiralište je stigao jedan, dok je drugi autobus bio zagrebačkih registracijskih oznaka s natpisom Pajser.

Roditelji su uočili da je staklo na prednjem dijelu autobusa puklo, a maturanti su se žalili da im kiša pada po glavi. U takvom autobusu nisu željeli putovati ni učenici, ni njihovi razrednici, a i roditelji su bili ljutiti zbog takve situacije. Počelo je pregovaranje, nakon čega su učenici i profesori odlučili pričekati sat vremena da dođe novi autobus. No, čekanje je potrajalo, a roditelji su postali ogorčeni.

 `To nije fer, prevareni smo, platili smo pošteno 3500 kuna, a dobili smo neispravan autobus. Još će djeca zbog kašnjenja propustiti obilazak Rima` rekla je za Glas Slavonije jedna ljutita majka. Onda je nakon gotovo tri sata kašnjenja stigao novi autobus, ali mu nisu bila ispravna svjetla.

Iz Glasa Slavonije kažu da do kraja pisanja članka još nije poznato jesu li učenici otputovali na maturalac ili ne. Sve o ovom slučaju možete pročitati na linku.

Izvor: Glas Slavonije

Foto: arhiva

I.P.

Pročitajte još:

Roditelji ogorčeni: `U školi ima gladne djece, a za maturalac moramo platiti 1420 kuna`

Maturalac iz pakla: vozač autobusa masturbirao pred učenicima!

Sezona maturalaca počinje: s kojim dokumentima na putovanje?

Osijek osječki maturanti maturalac maturani oštećen autobus

Još vijesti