Slika nije pronađena

Studenti studentskog doma u Osijeku su smislili domišljat način uz pomoću kojeg mogu ohladiti sve namirnice i pića koja imaju, s obzirom na to da nemaju hladnjake u svojim sobama. U komentarima se odmah pokrenula rasprava o tome zašto ne ostavljaju hranu u hladnjacima koji su im dostupni u čajnim kuhinjama, a odgovori su vrlo zanimljivi!

Studentski studentskog doma u Osijeku su osmislili zanimljiv način kako zimi mogu držati namirnice i pića na hladnom zraku, a to je tako da su sve stvari stavili u vrećice. Te vrećice su zatim zatvorili s vanjske strane njihovih prozora na studentskim sobama, a pričvrstili su ih tako da su vrećicu pritisnuli zajedno s prozorom kada su ga zatvorili. Na videu je vidljivo kako to ne prakticira jedna osoba, već nekoliko njih i na taj način si hlade namirnice i pića zimi s obzirom na to da nemaju dostupne hladnjake u studentskim sobama. Video je postao viralan te je prikupio više od 25 tisuća lajkova, a među brojnim komentarima su se našli i oni koji se pitaju kako hladnjaci nisu dostupni u studentskim sobama.

Na to su im drugi odgovorili da imaju zajedničke hladnjake koje dijele međusobno, ali da postoji nekoliko problema: 'Ekipa jede tuđu hranu ako se ostavi u frižideru, čak i ako naznačiš da je to tvoje' – napisala je jedna djevojka. Uz to, žale se na činjenicu da su hladnjaci izrazito mali, a cijeli kat mora dijeliti taj jedan hladnjak. U svakom slučaju, oni su svojem problemu pronašli zanimljivo rješenje!

Pogledajte još:

Vrsta čokolade za koju puno ljudi ne zna da postoji – čokolada 'plavuša'!

Sukob generacija: 9 stvari koje rade mladi danas, a koje stariji smatraju toksičnima i glupima

Tetovaža koja se može skenirati – na prvu zvuči bizarno, ali ipak ima i dublje značenje

Osijek zanimljivosti prozor hladnjak studentski dom studenti

Još vijesti