Galerija Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 3 +5 Aleksandra Prijović - 4

Sinoć je Aleksandra Prijović održala svoj drugi koncert u Osijeku, a glavna tema s njega je gost iznenađenja. Bilo je oduševljenih jer ovog gosta nema šanse da je itko očekivao vidjeti s njom na pozornici.

Aleksandra Prijović nastavlja svoju koncertnu turneju u Osijeku, a tek je sinoć odradila drugi dan. Fanove čeka još nekoliko koncerata, a jedna stvar koja je obilježila svaki koncert do sada je gost iznenađenja. I na zagrebačkim su koncertima gosti iznenađenja bili glavna tema, a s istom je tradicijom nastavila i u Osijeku.

Aleksandra Prijović Koja je najbolja pjesma Aleksandre Prijović? Mladi su se složili da je ovo njen najveći hit

U Zagrebu je sve oduševila kada su se na pozornici pojavili Jelena Rozga, Saša Matić ili Lepa Brena. Već je imala puno gostiju do sada, ali u Osijeku ne ponavlja izgleda stare goste. Na prvom koncertu u Osijeku je gost bio Boban Rajović, a sinoć na drugom joj se na pozornici pridružio Voyage.

Voyage na koncertu Aleksandre Prijović

U publici je naravno nastao kaos, pogotovo među mlađim curama. Voyage je podijelio kratke videe s koncerta na storyju, a publiku je počastio svojim hitom „Tango“.

Je li ovo najbolji gost iznenađenja na njenim koncertima u Hrvatskoj? Čini se da bi mogao biti, ali tko zna što Aleksandra još sve sprema za sljedeće koncerte koji su rasprodani u Osijeku!

 

 

Aleksandra Prijović i Baby Lasagna Domaća pjesma uspjela „potući“ čak i Aleksandru Prijović na listi najslušanijih u Hrvatskoj

Aleksandra Prijović koncert Osijek drugi dan drugi koncert gost iznenađenja najbolji gost iznenađenja voyage

Još vijesti