Slika nije pronađena

Tridesetdvogodišnjakinja se predstavila kao petnaestogodišnjakinja kako bi dobila priliku pohoditi satove u srednjoj školi u okolici New Yorka, piše ABC Chicago.

Izmislila si je lažno ime – Riley Madison – i slagala da je beskućnica, čime je prisilila upravu škole da ju prihvate i pohađala ju od 19. do 21. prosinca. Tijekom ta tri dana se najnormalnije vozila školskim busom, slušala nastavu i hranila se u školskoj kantini.


via GIPHY


Tek 28. prosinca, tijekom školskih praznika, ju je privela policija i optužila zbog lažnog predstavljanja, falsificiranja dokumenata i ometanja posjeda (škole). Uskoro je puštena iz zatvora s obavezom javljanja policiji, ali konkretno objašnjenje nije im dala... 'Sada od roditelja školaraca s kojima je dijelila klupe pokušavamo doznati što je radila tamo kako bismo otkrili njezin motiv', rekao je zbunjeni tamošnji policijski istražitelj, Joel Rowell. Saznali su i da je tridesetdvogodišnjakinja, pravim imenom Michaelann Goodrich, udana, nezaposlena i da nema djece, ali ima diplomu kalifornijske srednje škole.Učenici, na svu sreću, barem koliko je poznato, nisu doživjeli nikakve traume, a Michaelann a.k.a. Riley je ispisana iz škole.

Relativno slična situacija je prikazana u filmu iz 1999., 'Never Been Kissed', u kojem Drew Barrymore glumi novinarku koja se pretvara da je srednjoškolka kako bi dobila detalje za priču koju istražuje i obrađuje.

via GIPHY


Što je Michaelann htjela dobiti i postići ostaje nejasno.

Ipak, podsjeća nas da neki ljudi stvarno žele u školu, dok joj se većina baš i ne veseli toliko...

via GIPHY


Foto: Greene County Sheriff's Office/Giphy/Profimedia

M.Z.

Provjeri još...

Cool baka kao inspiracija za učenje – ako može ona, možeš i ti!

Sve faze povratka u poznate školske klupe na zabavan način – u kojoj si ti? ANKETA

Ostat ćeš bez teksta - pogledaj što su učenicima zabranili nositi u školu [ANKETA]

Škola 32-godišnjakinja tinejdžerica WTF Bez komentara

Još vijesti