Slika nije pronađena

Lorde je jedna od najcool osoba na glazbenoj sceni i jednostavno ju obožavamo otkako se pojavila s pjesmom 'Royals' prije pet godina. Pjevačica je nedavno imala prvi koncert na Floridi u Tampi i u publici ju je u prvom redu dočekala Rayna Parks.

Dvadesetogodišnja Rayna je obična cura baš kao i ti, ali ima veliku strast za umjetnost, baš kao i talent, pa je uz puno truda uspjela ostvariti svoj san - Lorde sada zna tko je ona!

Naime, na koncertu koji je nedavno održan, Rayna je došla s poplunom kojeg je sama napravila, a na kojem je nacrtana naslovnica posljednjeg albuma Lorde, 'Melodrama'.

Lorde se na samom kraju koncerta, dok je pjevala pjesmu 'Team', spustila do publike u prvom redu gdje je grlila i ljubila fanove, a između ostaloga, uzela poplun koji je Rayna napravila.

via GIPHY


Rayna je poplunar, tj osoba koja se bavi izradom popluna. To je nešto što radi već godinama, no priznaje kako je ovo ipak prvi put da je osim same izrade popluna, odlučila i crtati na njemu: 'Stvarno sam samo htjela vidjeti mogu li ja to. Nisam nikada slikala prije. Ja sebe zaista ne vidim kao umjetnika, nego samo kao poplunara. Moja mama kaže da sam umjetnica, ali to je moja mama. Ona to skoro pa mora reći'.

Draga Rayna, imamo ti za reći samo dvije stvari: prva je ta da su mame uvijek u pravu, a druga da ti mi nismo mama, a opet se slažemo s time da si skroz umjetnička duša i da imaš talent!

Na kraju krajeva, nismo jedini koji tako misle, obzirom da je i sama Lorde prepoznala veliki talent, pa se s poplunom popela na pozornicu, noseći ga kao plašt! Štoviše, fotku (peta fotka) na kojoj ga nosi je objavila na Instagramu, a u opisu se zahvalila Rayni, iako tada još nije znala njezino ime.


Ubrzo joj se javila na Twitteru, i osobno joj zahvalila na ovako posebnom poklonu!

O ovom se poplunu pričalo i prije nego što ga je sama Lorde uzela, pa su tako tweetovi u kojima su slike i videi popluna retweetani preko osam tisuća puta, a sam time-lapse video je pogledan skoro trideset tisuća puta!


Baš kao što se i ti osjećaš dobro nakon što vidiš rezultate svojeg truda, tako je bio slučaj i s Raynom: 'To je stvarno blagoslov. Toliko rada uložiti u nešto, i onda vidjeti da je nekome zaista stalo do toga dovoljno da mi nekoliko puta zahvali - ne samo noć kada sam joj dala, nego i kasnije. To je bilo zaista cool'.

Ne znamo tko je ispao više cool u cijeloj priči:  Rayna koja je uspjela ovo sama napraviti, ili Lorde koja je prepoznala njen veliki trud i talent. U svakom slučaju, predobra priča za koju smo sigurni da će Rayna prepričavati i svojim unucima...


Foto: Instagram/Giphy/Twitter

A.Š.

Pročitaj još:

UPS Mama objavila prastari video - pogledajte kako je Lorde izgledala i pjevala s 15 godina

Lorde - velika glazbena nada hrvatskog podrijetla

Kviz: Koji je tvoj skriveni talent?

lorde poplun ostvarenje snova

Još vijesti