Galerija Pave Elez Pave Elez - 1 Pave Elez - 2 +5 Pave Elez - 3

Svi su ga upoznali kao influencera, ali Pave Elez je društvene mreže iskoristio kako bi svoj hobi pretvorio u posao. Nekoliko njegovih posljednjih uspjeha su totalno wow.

Pave Elez ti itekako može biti inspiracija i netko na koga ćeš se ugledati. Krenuo je na društvenim mrežama kao influencer, a kroz godine je zahvaljujući njima uspio svoj hobi pretvoriti u pravi uspješan posao. Ukoliko ga voliš pratiti, sigurno znaš da se bavi fotografiranjem i snimanjem. Uspjeti u ovom zanimanju nije toliko lako jer fotografa danas ima gomila, ali Pave je oduševio i danas radi na kul događanjima o kojima mnogi sanjaju da ih posjete. Nedavno je podijelio na svojim društvenim mrežama da je radio na Filmskom festivalu u Cannesu, jednom od najprestižnijih filmskih festivala na svijetu.

 

 

Osim Cannesa, otkrio je i da je fotkao za luksuzni dizajnerski brend Gucci i da je dobio njihovu akreditaciju za prvi red.

 

 

Ranije ove godine je bio i fotograf za Dior gdje je čak dobio priliku upoznati i Shawna Mendesa.

 

 

Pave je dokaz da se radom i trudom može postići puno i ostvariti snovi. Može ti biti uzor i inspiracija! Bez obzira na to što ti želiš postati i čime se želiš baviti, čak i ako si iz male zemlje kao što je Hrvatska, možeš ostvariti velike snove.

Lea Stanković Lea Stanković bez dlake na jeziku o nepristojnim mladim fanovima: "Sve je prijavljeno policiji"

Marko Vuletić i Ema Luketin Marko Vuletić otvoreno o tome zašto si on i Ema Luketin više nisu dobri

Pave Elez uspjeh ostvarenje snova inspiracija karijera što radi pave elez hrvatski influencer

Još vijesti