Slika nije pronađena

Lorde je pjevačica koja se je apsolutno proslavila prije nekoliko godina sa svojim hitom 'Royals'. Lorde tada nije očekivala da će ju jedna pjesma dići na toliko veliku razinu popularnosti, ali je u tome uspjela jer danas ima obožavatelje diljem cijelog svijeta. Nedugo je dala intervju za Vogue gdje je odgovorila na čak 73 pitanja, a donosimo ona najzanimljivija.

Lorde je svjetska pjevačica koja ima tek 24 godine! Proslavila se sa svojom pjesmom 'Royals' prije 8 godina – podsjećamo, tada je imala tek 16 godina i već onda je postala mega popularna zahvaljujući jednoj pjesmi. 'Royals' danas broji nešto više od 860 milijuna pregleda, a Lorde je dala intervju za Vogue povodom njezinog novog albuma.

Iz intervjua smo izdvojili ona najzanimljivija i najsočnija pitanja, tako da je otkrila što je htjela biti dok je bila mala. Na to pitanje rekla je da je jako voljela Gary Larsona i njegov strip 'The Far Side' tako da je zbog toga uvijek željela biti crtač stripova/karikaturista, ali je rekla da generalno nema smisla za humor tako da u tome ne bi uspjela.

Da je njezin put do uspjeha bio iznenadan, potvrdila je i onim osjećajem kojeg je osjetila kada je prvi puta čula svoju pjesmu na radiju – rekla je kako je bila jako sretna i uzbuđena, ali da je istovremeno i osjećala dozu srama jer se njena pjesma puštala na radiju. Pričala je i o odjeći koja joj daje najviše samopouzdanja dok je i dok nije na sceni – na sceni su to hlače, a u pravom životu joj najviše samopouzdanja daju odijela. Za kraj je odgovorila i na pitanje s kime bi možda željela neki oblik suradnje ili kolaboracije, a Lorde je rekla: 'Nekako želim razgovarati s Harryjem Stylesom' – napomenula je.  

Pogledajte još:

Ono kad ti Lorde zahvali na Instagramu – želimo biti ova 'obična' cura!

UPS Mama objavila prastari video - pogledajte kako je Lorde izgledala i pjevala s 15 godina

Lorde - velika glazbena nada hrvatskog podrijetla

intervju lorde Harry Styles

Još vijesti